Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με τους πρυτάνεις των πανεπιστημίων

Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με τους πρυτάνεις των πανεπιστημίων

Το ραντεβού κλείστηκε για τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 16:00, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει τηλεδιάσκεψη με τους πρυτάνεις των πανεπιστημίων της χώρας και την ηγεσία των υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και προστασίας του Πολίτη.

«Ο απαράδεκτος, φασιστικός, προπηλακισμός του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, εκτός από ομόθυμη καταδίκη απαιτεί και την ανάληψη άμεσων πρωτοβουλιών με σκοπό τη διασφάλιση της ακώλυτης λειτουργίας και της προστασίας των Πανεπιστήμιων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

1
σχόλιο
  1. avatar Θ.Τ

    Είμαι πεπεισμένος ότι ο κ. Πρωθυπουργός έχει με το μέρος του,όχι μόνο τη μεγάλη πλειοψηφία των φοιτητών και σπουδαστών αλλά και του Ελληνικού λαού, στην προσπάθειά του να μπει τάξη στα ιδρύματα αυτά. Δεν έχουν το δικαίωμα μικρές μάλιστα μειοψηφίες να αμαυρώνουν τις προσπάθειες διδασκομένων και διδασκόντων για άνοδο του επιπέδου των σπουδών και εφαρμογή της εκπαιδευτικής διαδικασίας με καταλήψεις και διαπόμπευση των θεσμών. Η μεγάλη πλειοψηφία κυρίως της σπουδάζουσας νεολαίας μας έχει το δικαίωμα να προστατευθεί και η κυβέρνηση τη υποχρέωση να την προστατεύσει.

Παρακαλούμε περιμένετε ...