ΣΥΡΙΖΑ: Καταρρίπτονται τα ψέμματα της ΝΔ για «ποινές χάδι» στους Χρυσαυγίτες

ΣΥΡΙΖΑ: Καταρρίπτονται τα ψέμματα της ΝΔ για «ποινές χάδι» στους Χρυσαυγίτες

Επιβεβαιώνεται «ποιοι την ανέχθηκαν και την ξέπλυναν τόσα χρόνια» αναφέρει η Κουμουνδούρου

«Οι ανακοινώσεις των ποινών για τους καταδικασμένους χρυσαυγίτες καταρρίπτουν και επίσημα τα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας για δήθεν “ποινές χάδι”», τονίζει σε δήλωσή του ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιος Καλπάκης.

«Οι ναζί εγκληματίες οδηγούνται στη φυλακή. Ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα με το νέο ποινικό κώδικα θα εκτίσει περισσότερα χρόνια στη φυλακή, παρέα με τους ηγέτες της εγκληματικής οργάνωσης», σημειώνει, υπογραμμίζοντας ότι «επιβεβαιώνεται έτσι πως το μόνο που ενδιέφερε τη ΝΔ ήταν μέσα από τα ψέματα για τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, να κρύψει την αλήθεια: Για το ποιοι με τις πολιτικές τους εξέθρεψαν την εγκληματική οργάνωση».

«Ποιοι την ανέχθηκαν και την ξέπλυναν τόσα χρόνια. Ποιοι μπλόκαραν την αντιμετώπισή της πριν από τη δολοφονία Φύσσα, όπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Ρουπακιώτης», συνεχίζει και καταλήγει: «Και τέλος, ποιοι συνομιλούσαν μαζί της στο παρασκήνιο και ζητούσαν συνεργασία με μία “σοβαρή Χρυσή Αυγή” στο προσκήνιο».