Δημοσιεύματα για «σχέδιο ελέγχου της χώρας» επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύματα για «σχέδιο ελέγχου της χώρας» επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Γίνεται αναφορά για συνάντηση Τσίπρα-Καλογρίτσα - Η ΝΔ καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δώσει απαντήσεις

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα αναφορικά αναφορικά με την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ελέγξει «τους αρμούς της εξουσίας», την περίοδο που ήταν στην κυβέρνηση.

Συγκεκριμένα, ρεπορτάζ της εφημερίδας «Τα Νέα» κάνει λόγο για «σχέδιο ελέγχου της χώρας» από την κυβέρνηση Τσίπρα, με την περίπτωση Καλογρίτσα να εντάσσεται σε πλάνο για «χειραγώγηση των ΜΜΕ». Επιπλέον, σύμφωνα με δημοσίευμα των Παραπολιτικών, ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με τον Χρήστο Καλογρίτσα, στο πλαίσιο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

ΝΔ: Ο Τσίπρας δεν μπορεί να μένει σιωπηλός

Μέσω ανακοίνωσής της η Νέα Δημοκρατία καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να δώσει απαντήσεις όσον αφορά τα νέα δημοσιεύματα.

«Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να μένει σιωπηλός, οφείλει απαντήσεις.

Τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως αποκαλύπτουν τα σχέδια των Τσίπρα - Παππά για το στήσιμο του "μαγαζιού". Υπόγειες διαδρομές χρήματος, μέσω off shore και εικονικών συναλλαγών με πρωταγωνιστές τον Χρήστο Καλογρίτσα, τον «βασιλιά» των off shore Αρτ. Αρτεμίου, την Attica Bank και δημοσιογράφους "κολλητούς" του συστήματος ΣΥΡΙΖΑ, συνθέτουν ένα σκοτεινό παρακρατικό σύστημα.

Ως πότε ο λαλίστατος, κατά τα άλλα κ. Τσίπρας, θα συνεχίσει να κρατά το στόμα του κλειστό; Οφείλει απαντήσεις», αναφέρει η ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Παρακαλούμε περιμένετε ...