O Άδωνις Γεωργιάδης μοιράζει μάσκες και αντισηπτικά στην Ερμού

O Άδωνις Γεωργιάδης μοιράζει μάσκες και αντισηπτικά στην Ερμού

Συμμετείχε στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού/Ερυθράς Ημισελήνου

Μάσκες, αντισηπτικά και ενημερωτικό υλικό διένειμαν στον πεζόδρομο της Ερμού στο κέντρο της Αθήνας, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ερυθρού Σταυρού/Ερυθράς Ημισελήνου, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, μαζί με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ), Αντώνη Αυγερινό και εθελόντριες και εθελοντές του ΕΕΣ.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, ο κ. Γεωργιάδης ο οποίος φορούσε προστατευτική μάσκα, χειροκρότησε τις εθελόντριες ενώ αντάλλαξε μαζί τους και με τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού χαιρετισμό με τους... αγκώνες. Βοήθησε δε τις εθελόντριες στην διανομή του υλικού.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Ευχαριστούμε όλες τις εθελόντριες και όλους τους εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για τη μεγάλη προσφορά. Μέσα στην κρίση του κορονοϊού, ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έδειξε πάλι την αξία του με δεκάδες δράσεις στο σύνολο της επικράτειας και βοηθώντας πάρα πολλούς συνανθρώπους μας. Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Αυγερινό, για την εξαιρετική δουλειά που κάνει και για τα χαρμόσυνα νέα καθώς έχουμε επιστρέψει πια στο διεθνές κίνημα».