Πέτσας: Διχαστικός και λαϊκιστής ο κ. Τσίπρας «μένει ίδιος»

Πέτσας: Διχαστικός και λαϊκιστής ο κ. Τσίπρας «μένει ίδιος»

Απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου στην κριτική του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία

Επίθεση στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την κριτική που ασκεί σε ανάρτησή του στην σελίδα του στο Facebook για την οικονομία, εξαπολύει με ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημειώνει, ότι ο κ. Τσίπρας έχει άλλες προτεραιότητες από αυτές της κυβέρνησης, μέμφεται τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι επιχαίρει για την ύφεση της οικονομίας, η οποία όπως λέει είναι πανευρωπαϊκή και εξαπολύει βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του κ. Τσίπρα.

Αναλυτικά ο κ. Πέτσας αναφέρει στην ανακοίνωσή του:

«Η προτεραιότητα της Κυβέρνησης ήταν, είναι και θα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής.

Με τη σημερινή του ανάρτηση ο κ. Τσίπρας επιβεβαιώνει ότι έχει άλλες προτεραιότητες. Να μιλάει για “σοβαρές προβλέψεις” αυτός που με την ανερμάτιστη πολιτική του κόστισε πάνω από 100 δισ. ευρώ στους Έλληνες, μοιάζει με ανέκδοτο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, χαίρεται επειδή η Ελλάδα θα έχει φέτος ύφεση, όπως άλλωστε και ολόκληρη η Ευρώπη. Ύφεση που οφείλεται σε ένα απρόβλεπτο και πρωτοφανές γεγονός, την πανδημία του κορονοϊού. Διχαστικός και λαϊκιστής ο κ. Τσίπρας “μένει ίδιος”.

Όσον αφορά το σχέδιο της Κυβέρνησης, αυτό είναι ξεκάθαρο. Εμείς δεν έχουμε αυταπάτες, λέμε την αλήθεια και προχωράμε με σοβαρότητα.

Αντιμετωπίζουμε με προσεκτικά και σταθερά βήματα την υγειονομική κρίση. Στηρίζουμε εργαζόμενους, επιχειρήσεις και νοικοκυριά που πλήττονται από την πανδημία. Ενισχύουμε την κοινωνική συνοχή και ρίχνουμε όλο και περισσότερα καύσιμα για την επανεκκίνηση της οικονομίας».