«Η ελπίδα υπερισχύει της απελπισίας, το φως διαλύει το σκοτάδι και τελικά η ζωή υπερνικά τον θάνατο»

«Η ελπίδα υπερισχύει της απελπισίας, το φως διαλύει το σκοτάδι και τελικά η ζωή υπερνικά τον θάνατο»

Το μήνυμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας από τον Έβρο

«Η ελπίδα υπερισχύει της απελπισίας, το φως διαλύει το σκοτάδι και τελικά η ζωή υπερνικά τον θάνατο, είναι το μήνυμα του φετινού εορτασμού του Πάσχα», τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος συνόδευσε την πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, κατά την επίσκεψη της στο Στρατιωτικό Φυλάκιο 1, στις Καστανιές του Έβρου.

«Φέτος η Μεγάλη Εβδομάδα ήταν εντελώς διαφορετική και γιορτάζουμε σήμερα το Πάσχα των Ελλήνων ίσως όπως δεν το έχουμε ξαναγιορτάσει ποτέ ως τώρα. Πιο απομονωμένοι κατά τρόπο πιο εσωτερικό, ίσως, όμως και πιο έντονο και ουσιαστικό που μας φέρνει πιο κοντά στο βαθύ νόημα του. Δηλαδή η ελπίδα υπερισχύει της απελπισίας, το φως διαλύει το σκοτάδι και τελικά η ζωή υπερνικά τον θάνατο», είπε ο υπουργός.

Παράλληλα έστειλε τις πασχαλινές ευχές του, λέγοντας: «Εύχομαι από αυτόν εδώ τον τόπο, όπου φυλάχθηκαν και φυλάσσονται τα σύνορα της πατρίδας από τα άξια στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και βέβαια τους ακρίτες του Έβρου. Χρόνια πολλά σε όλους. Χριστός Ανέστη Ελλάδα».