Πέτσας: Ψέματα του κ. Τσίπρα για το οικονομικό ύψος των μέτρων σε άλλες χώρες

Πέτσας: Ψέματα του κ. Τσίπρα για το οικονομικό ύψος των μέτρων σε άλλες χώρες

Κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για ανεύθυνη και μικροκομματική συμπεριφορά

«Ο κ. Τσίπρας λέει ψέματα, όταν υποστηρίζει ότι "στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες λαμβάνονται οριζόντια προληπτικά μέτρα ύψους έως και 20% του ΑΕΠ"» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας απαντώντας στο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Πρόσθεσε δε, ότι «καμία χώρα δεν έχει λάβει τέτοια μέτρα. Ο κ. Τσίπρας και τα στελέχη του μπερδεύουν "μήλα" (δημοσιονομικά μέτρα), με "πορτοκάλια" (εγγυήσεις και άλλα μέτρα ενίσχυσης ρευστότητας)». Ο κ. Πέτσας κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για ανεύθυνη και μικροκομματική συμπεριφορά και επεσήμανε ότι «η απάντηση έρχεται από τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων που επικροτούν τη διαχείριση της διπλής κρίσης από την κυβέρνηση. Και που βλέπουν στην φουρτούνα πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη να κρατάει το τιμόνι της χώρας».

Διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να κάνει ό,τι χρειαστεί για να περιορίσει τις απώλειες στην εθνική οικονομία, προστατεύοντας πρώτα από όλα την ανθρώπινη ζωή και τη δημόσια υγεία σημειώνοντας ότι «μπορεί να το κάνει αυτό στην πράξη - και όχι στα λόγια - γιατί έχει αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη στην Ελλάδα, όπως αποδεικνύει και η απόφαση για ισότιμη συμμετοχή της ελληνικής Δημοκρατίας στο νέο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ για την αντιμετώπιση του κοροναϊού».

Παρακαλούμε περιμένετε ...