Αναστολή λειτουργίας των οργανώσεων της ΝΔ λόγω κοροναϊού

Αναστολή λειτουργίας των οργανώσεων της ΝΔ λόγω κοροναϊού

«Μεταδίδουμε το μήνυμα και όχι τον ιό» αναφέρει το μήνυμα της Πειραιώς

Πρόγραμμα τηλεργασίας για τα κεντρικά γραφεία του κόμματος και αναστολή λειτουργίας όλων των γραφείων των νομαρχιακών διοικουσών επιτροπών και των δημοτικών τοπικών οργανώσεών της ανά την Ελλάδα, αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία.

Σχετική απόφαση ελήφθη στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την προληπτική αντιμετώπιση και τον περιορισμό του κοροναϊού. Παράλληλα, προβάλλει ως κεντρικό σύνθημα το «Μένουμε σπίτι και ψύχραιμοι. Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους, ακολουθώντας τις οδηγίες της πολιτείας. Μεταδίδουμε το μήνυμα και όχι τον ιό».

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας:

«Στο πλαίσιο της λήψης μέτρων για την προληπτική αντιμετώπιση και τον περιορισμό του COVID-19, η Νέα Δημοκρατία αναστέλλει από σήμερα μέχρι νεοτέρας την λειτουργία όλων των γραφείων των Νομαρχιακών Διοικουσών Επιτροπών και των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της ανά την Ελλάδα. Ενώ παράλληλα εισάγει πρόγραμμα τηλεργασίας για τα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Μένουμε σπίτι και ψύχραιμοι. Προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους άλλους, ακολουθώντας τις οδηγίες της πολιτείας. Μεταδίδουμε το μήνυμα και όχι τον ιό».

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

Παρακαλούμε περιμένετε ...