Αχτσιόγλου: Ομολογία εξαπάτησης των οικογενειών που αποκτούν παιδιά από τον κ. Βρούτση

Αχτσιόγλου: Ομολογία εξαπάτησης των οικογενειών που αποκτούν παιδιά από τον κ. Βρούτση

Η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει μείωση εισοδήματος μέσω τις κατάργησης των μειωμένων εισφορών

Για εξαπάτηση των νέων οικογενειών καταγγέλλει η τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, τον υπουργό Γιάννη Βρούτση, τονίζοντας σε ανακοίνωση της, ότι στην πραγματικότητα μειώνει το εισόδημα των οικογενειών που αποκτούν παιδιά.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι «ο κ. Βρούτσης πρώτα κατήργησε κρυφά και σαν τον κλέφτη -όπως συνηθίζει- τις μειωμένες εισφορές, που δικαιούνταν οι εργαζόμενες μητέρες για ένα δωδεκάμηνο μετά τον τοκετό. Όταν αποκαλύψαμε την απαράδεκτη αυτή ενέργεια, η οποία έγινε παράλληλα με την ψήφιση του επιδόματος γέννησης και ουσιαστικά το αφαιρούσε πριν καν το χορηγήσει, πέταξε την ευθύνη μέσω "κύκλων" του στον κ. Μηταράκη».

«Πλέον» συνεχίζει «με καθυστέρηση μίας ημέρας ομολόγησε την αθλιότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη σε βάρος των νέων οικογενειών, τον εμπαιγμό και την επιχείρηση εξαπάτησής τους. Η απόφαση του κ. Βρούτση, που μειώνει το εισόδημα των οικογενειών, που αποκτούν παιδιά, θα συνέχιζε να ισχύει, αν δεν την αποκαλύπταμε. Η σημερινή του δήλωση και οι υπεκφυγές που επικαλείται, επιβεβαιώνουν τις ντροπιαστικές και απαράδεκτες πρακτικές της κυβέρνησης».

Παρακαλούμε περιμένετε ...