Σκουρλέτης: Η Αστυνομία στοχοποιεί την νεολαία

Σκουρλέτης: Η Αστυνομία στοχοποιεί την νεολαία

Καταγγελία ότι αστυνομικοί ζήτησαν από κοπέλα να βγάλει το παντελόνι της στο δρόμο

Αστυνομικό αυταρχισμό καταγγέλλει ό βουλευτής και γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, με αφορμή νέα καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με την οποία αστυνομικοί ζήτησαν από νεαρή κοπέλα να βγάλει το παντελόνι της στη μέση της Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κ. Σκουρλέτης βουλευτής Επικρατείας και γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Χρήστου Μπουκώρου, για fake news και στοχοποίηση από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ της Ελληνικής Αστυνομίας, είπε ότι «πρόκειται για επικίνδυνο παιχνίδι, να βάζουμε αστυνομικούς να παραβιάζουν την νομιμότητα».

«Έχετε ξεκινήσει την επίθεση στην κοινωνία και την κάνετε με αυταρχισμό» είπε και συμπλήρωσε: «Πριν λίγο ήρθε στο φως της δημοσιότητας μια ακόμα καταγγελία. Κατά τη διάρκεια προληπτικού ελέγχου, σε μια νεαρή κοπέλα στην Πατησίων της ζητήθηκε να βγάλει το παντελόνι της στη μέση του δρόμου, στην Πατησίων».

«Σταματήστε να στοχοποιείτε τη νεολαία είπε ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους βουλευτές της πλειοψηφίας και συμπλήρωσε: «Ποιος δίνει το δικαίωμα στην ελληνική αστυνομία να στοχοποιεί τη νεολαία; Αυτός ο ολισθηρός, αυταρχικός κατήφορος, είναι επικίνδυνος. Δεν είναι δυνατόν, να δίνετε τέτοια δικαιώματα σε κάποιους στην Ελληνική Αστυνομία, να συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο. Να τραβάτε από το αυτί τους μαθητές μέσα από τους κινηματογράφους, επειδή βλέπουν την ταινία Τζόκερ. Να μπαίνετε στα κέντρα διασκέδασης με προτεταμένα τα όπλα».

«Δεν είναι δυνατόν να ταπεινώνετε και να εξευτελίζετε νέους ανθρώπους. Σας καλώ να εγκαταλείψετε αυτόν τον κατήφορο το συντομότερό δυνατόν» είπε κλείνοντας ο κ. Σκουρλέτης. Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος, που τόνισε πως μετά την παρέμβαση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, ότι όλα θα εξεταστούν κάποτε, δεν αποτελεί απάντηση. «Ζούμε στη γη του Κάφκα. Η ΝΔ έχει δώσει λευκή επιταγή στην αστυνομία ενάντια στη νεολαία» υποστήριξε.