Τζανακόπουλος: Υπονομεύουν τους θεσμούς, εξευτελίζουν τους εαυτούς τους

Τζανακόπουλος: Υπονομεύουν τους θεσμούς, εξευτελίζουν τους εαυτούς τους

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει μεθόδευση της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ

Mεθόδευση της ΝΔ και του Κινήματος Αλλαγής σχετικά με την ειδική προκαταρκτική επιτροπή της Βουλής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, κατήγγειλε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος, έχοντας δίπλα του τους άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που έχουν οριστεί από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μετέχουν στην επιτροπή.

«Οι μάσκες σήμερα έπεσαν. Η ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ απέδειξαν με τον πιο περίτρανο τρόπο, ότι αποφασίζουν με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αρνήθηκαν να εφαρμόσουν για τους εαυτούς τους, όσα δεν δίστασαν να εφαρμόσουν για τη μειοψηφία. Έχουν υπονομεύσει το Κοινοβούλιο, το Σύνταγμα, τους θεσμούς, εξευτελίζοντας τελικά τους ίδιους τους εαυτούς τους» δήλωσε ο κ. Τζανακόπουλος με αφορμή την απόρριψη των αιτημάτων του ΣΥΡΙΖΑ και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Πρόσθεσε δε, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, για να αφαιρεθεί και το τελευταίο φύλλο συκής που νομίζουν ότι διαθέτουν και εξεταστεί ο κ. Φρουζής, θα εκπροσωπηθεί στη σημερινή συνεδρίαση από τον εισηγητή του Σπύρο Λάππα. Η σύνθεση της αντιπροσωπείας του παραμένει αναλλοίωτη. Η παρωδία έχει πλέον αποκαλυφθεί».