Τσίαρας: Γιατί θα αποσύρω τη διάταξη για την βλασφημία

Τσίαρας: Γιατί θα αποσύρω τη διάταξη για την βλασφημία

«Από την στιγμή που υπάρχουν τόσες αντιδράσεις η συγκεκριμένη διάταξη θα αποσυρθεί»

Για την επίμαχη διάταξη που προβλέπει ποινή για όσους βρίζουν τα θεία μίλησε ι υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο οποίος είπε ότι αποσύρεται μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει.

Σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο κ. Τσιάρας απέδωσε την επαναφορά της συγκεκριμένης διάταξης σε μία «προσπάθεια προστασίας των δικαιωμάτων θρησκευτικών μειονοτήτων», που κάνει η κυβέρνηση, καθώς βρισκόμαστε, όπως είπε, «μπροστά σε γεγονότα που εξελίσσονται με αρνητικό τρόπο στην ελληνική κοινωνία και μιλώ για την αντιπαράθεση μεταξύ ομάδων μεταναστών που εγκαθίστανται στην ενδοχώρα και δημιουργούνται εντάσεις. Σημείωσε δε ότι τουλάχιστον πέντε ευρωπαϊκές χώρες έχουν την ίδια διάταξη, η δε Δανία που την είχε καταργήσει, την επανέφερε.

Παρόλα αυτά τόνισε ότι δεν θέλει να χαθεί η ουσία και από την στιγμή που υπάρχουν τόσες αντιδράσεις η συγκεκριμένη διάταξη θα αποσυρθεί.

1
σχόλιο
  1. avatar Παναγιώτης

    Οπότε μπορούμε να βρίζουμε τα όσια και τα ιερά των μουσουλμάνων όσο θέλουμε,αφού δεν θα μας πιάνει ο Νόμος -εκτός εάν εκεί υπάρχει εξαίρεση-Ε,καλό ακούγεται,αφού έτσι και αλλιώς εμείς βρίζουμε με το παραμικρό τα δικά μας.

Παρακαλούμε περιμένετε ...