Γιαννούλης για μπάρμπεκιου στα Διαβατά: Πολιτική σχιζοφρένεια, εγώ ο Συριζαίος να υπηρετώ τη γραμμή της κυβέρνησης

Γιαννούλης για μπάρμπεκιου στα Διαβατά: Πολιτική σχιζοφρένεια, εγώ ο Συριζαίος να υπηρετώ τη γραμμή της κυβέρνησης

«Χρειάζεται να απομονώνουμε κάθε ακραία κινητοποίηση και κάθε ακραία εκδήλωση»

Νέες δηλώσεις για το θέμα που προέκυψε με το μπάρμπεκιου δίπλα από το hotspot στα Διαβατά Θεσσαλονίκης, έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

«Δημιουργείται η εξής πολιτική αντιφατική σχιζοφρένεια, εγώ ως συριζαίος βουλευτής, όπως με λοιδορούν, να προσπαθώ να υπηρετήσω τη γραμμή της ελληνικής κυβέρνησης για το ότι το προσφυγικό είναι ένα πολύ σοβαρό εθνικό ζήτημα για να το κάνουμε αντικείμενο αλίευσης στα θολά νερά της ακροδεξιάς, ότι χρειάζεται να απομονώνουμε κάθε ακραία κινητοποίηση και κάθε ακραία εκδήλωση όπως αυτή των Ενωμένων Μακεδονομάχων των Ενωμένων Μακεδόνων», σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννούλης και πρόσθεσε:

«Εγώ αναφέρθηκα σε αυτό και προεξόφλησα σε όσους με κατηγορούν ότι προσπάθησα να προτείνω ποινές και μάρτυς μου ο κ. Τσιάρας, που είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, ο υπουργός Δικαιοσύνης, ότι δεν εμπίπτει στα νομικά δεδομένα του Ποινικού Κώδικα, αλλά πολιτικά έθεσα το ζήτημα περιγράφοντας το ως σαδισμό κάποιοι άνθρωποι να μαζευτούν έξω ένα κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων, να μπουμπουνίσουν τις ψησταριές απλά για να διαδηλώσουν κατά των ‘λαθρομεταναστών’, όπως λέει η επίσημη αφίσα του και ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό ο κ. Κυρανάκης και το σύστημα παραπληροφόρησης που διαθέτει σε πολύ μεγάλη εγρήγορση προσπάθησε να το περάσει ως μία πρόταση δική μου, ότι εγώ είναι ο άφρων Έλλην ή ο παράλογος συριζαίος που θα απαγορεύσει την κατανάλωση χοιρινού και αλκοόλ στην Ελλάδα».