Βορίδης: Προκλητική διαστρέβλωση των λεγομένων μου περί αναπηριών

Βορίδης: Προκλητική διαστρέβλωση των λεγομένων μου περί αναπηριών

«Άθλιες προβοκάτσιες εκείνων που υπερασπίζονται την απαράδεκτη υποτίμηση της εθνικής μας εορτής»

Ο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης τοποθετήθηκε το βράδυ της Τετάρτης για το ζήτημα που προέκυψε με αφορμή δηλώσεις του για το επίμαχο περιστατικό της παρέλασης της Νέας Φιλαδέλφιας και οι οποίες προκάλεσαν την αντίδραση του ευρωβουλευτή, Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Με ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Βορίδης έκανε λόγο για προκλητική διαστρέβλωση των λεγομένων του και έσπευσε να αποκαταστήσει την πραγματικότητα γύρω από όσα αναφέρθηκε.

«Για ακόμη μία φορά προσπαθούν να διαστρεβλώσουν προκλητικά τα λεγόμενά μου.
Γιατί όποιος άκουσε τη δήλωσή μου σχετικά με το γεγονός ότι κάποιοι επικροτούν τον εξευτελισμό της Εθνικής μας παρελάσεως, εύκολα καταλαβαίνει ότι δεν είπα ποτέ πως δεν μπορείς να συνεννοηθείς με άτομα με αναπηρία. Είναι επίσης απολύτως προφανές ότι αναφερόμουν σε αναπηρίες που εμποδίζουν τον καταλογισμό, την απόδοση ευθύνης. Γιατί περί αυτού μιλούσαμε, περί της θεμιτής ή όχι απόδοσης ευθυνών στις συγκεκριμένες "performers”.

Δυστυχώς υπάρχουν και τέτοιες αναπηρίες και είναι εντελώς προφανές ότι σε αυτές αναφερόμουν.
Όλα τα άλλα αποτελούν άθλιες προβοκάτσιες εκ μέρους αυτών που θέλουν να υπερασπιστούν την απαράδεκτη υποτίμηση της εθνικής μας εορτής».