ΣΥΡΙΖΑ: Ας βρουν μία ενιαία γραμμή στην κυβέρνηση «Τζόκερ»

ΣΥΡΙΖΑ: Ας βρουν μία ενιαία γραμμή στην κυβέρνηση «Τζόκερ»

Νέα επίθεση της Κουμουνδούρου για την υπόθεση στην κυβέρνηση

Συνέχεια στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση για την υπόθεση της εφόδου αστυνομικών σε κινηματογράφους, όπου προβαλόταν η ταινία «Τζόκερ» και η απομάκρυνση από τις αίθουσες ανηλίκων, δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του «η κυβέρνηση μέσα στον πανικό της να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το φιάσκο με την εισβολή αστυνομικών σε σινεμά και την προσαγωγή ανηλίκων με κλούβες, ψεύδεται ασύστολα». Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ειδικότερα, ότι «ακόμα και η κα Μενδώνη διαψεύδει με δηλώσεις της τον κυβερνητικό εκπρόσωπο για το νόμο του 2010, στον οποίον δήθεν βασίστηκε η αστυνομική επιχείρηση, αφού ο νόμος δεν προβλέπει εμπλοκή της ΕΛΑΣ και οι έλεγχοι γίνονται μόνο από τις αρμόδιες επιτροπές του υπουργείου Πολιτισμού».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει κατόπιν αυτών, πως «άλλα λέει ο κ. Χρυσοχοΐδης, άλλα η κα Μενδώνη και άλλα το Μέγαρο Μαξίμου. Και όλοι μαζί ψάχνουν, σε ποιον θα ρίξουν τον "Τζόκερ"». Η Κουμουνδούρου αναφέρει τέλος, ότι «επειδή είναι και δεξιοί και αδέξιοι, αντί να ψάχνουν δικαιολογίες και να τα κάνουν χειρότερα, ας βρουν επιτέλους μία ενιαία γραμμή στην κυβέρνηση τσίρκο. Και τουλάχιστον ας ζητήσουν μία συγγνώμη, για το φιάσκο που διέσυρε τη χώρα πανευρωπαϊκά και τη γύρισε σε σκοτεινές δεκαετίες».

Παρακαλούμε περιμένετε ...