ΣΥΡΙΖΑ: Δεν φταίει ο Τζόκερ αλλά η κυβέρνηση-τσίρκο

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν φταίει ο Τζόκερ αλλά η κυβέρνηση-τσίρκο

To σχόλιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της ταινίας

Με ένα αιχμηρό σχόλιο κατά της κυβέρνησης αναφέρεται ο ΣΥΡΙΖΑ στις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της παρέμβασης της Αστυνομίας κατόπιν υποδείξεων υπαλλήλων του υπουργείου Πολιτισμού σε κινηματογράφους, για την απομάκρυνση απ' αυτούς ανηλίκων, οι οποίοι παρακολουθούσαν την ταινία Τζόκερ.

Όπως αναφέρει η Κουμουνδούρου «από το πρωί το πανελλήνιο παρακολουθεί την υπουργό Πολιτισμού να τσακώνεται σε ζωντανή μετάδοση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, για το ποιος θα πάρει το φιάσκο του "Τζόκερ" στα χέρια του».

«Η κα Μενδώνη μέμφεται την ΕΛ.ΑΣ, και διατάσσει ΕΔΕ για τους υπαλλήλους του υπουργείου της προσθέτει και συμπληρώνει ότι «η ΕΛ.ΑΣ. αδειάζει την κα Μενδώνη και αποκαλύπτει, ότι ήταν υπάλληλοι του υπουργείου Πολιτισμού που έκαναν τις καταγγελίες».

Ακόμη αναφέρει, ότι «ο κ. Χρυσοχοΐδης πετά το μπαλάκι των ευθυνών στην κα Μενδώνη και σαρκάζεται και την ΕΛ.ΑΣ., τονίζοντας ότι θα πάει να δει την ταινία με τον ανήλικο γιο του. Και τώρα με γελοίες διαρροές προσπαθούν να πείσουν, ότι τους φταίει, ποιος άλλος, ο ΣΥΡΙΖΑ».

Καταλήγοντας το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης τονίζει, ότι «αυτό που τους φταίει, δεν είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ο "Τζόκερ", αλλά η κυβέρνηση-τσίρκο με πολλούς γελωτοποιούς και ακόμη περισσότερους ακροβάτες».

Παρακαλούμε περιμένετε ...