«Δεν υπάρχει θέμα αύξησης των τιμών του νερού, υπάρχει ζήτημα σπατάλης»

«Δεν υπάρχει θέμα αύξησης των τιμών του νερού, υπάρχει ζήτημα σπατάλης»

Για αποσπασματική χρήση των λεγομένων του έκανε λόγο ο Μπάμπης Παπαδημητρίου

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπης Παπαδημητρίου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σχετικά με το θόρυβο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του για το «απαράδεκτα φθηνό νερό» που προκάλεσαν την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε ότι απομονώθηκε μία φράση του από όσα είπε:

«Νομίζω ότι υπάρχει μια πενία στην αντιπολίτευση και στα επιχειρήματα που αναζητούν. Είπα αυτό σε ένα ενδιαφέρον περιβάλλον συζήτησης… Είναι κακό να παίρνουμε ένα κομματάκι. Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει θέμα αύξησης των τιμών. Όμως υπάρχει ένα τεράστιο θέμα σπατάλης. Όταν δεν υπάρχει καλή ποιότητα νερού, όταν οι δήμοι και αναφέρομαι σε δήμους ανά τη χώρα, διαφόρους, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο, δεν φροντίζουν ώστε οι δημότες να είναι ενημερωμένοι, να προσέχουν να μην σπαταλούν και αφήνουν να τρέχει το νερό ή να το χρησιμοποιούμε για χρήσεις μέρα μεσημέρι, τα ξέρουμε οι περισσότεροι από εμάς, εκεί υπάρχει ένα θέμα καλής τιμολόγησης.

Η τιμή είναι μόνο σε αυτές τις περιπτώσεις ένα φόβητρο και πρέπει να λειτουργήσει ως τέτοιο. Αλλά αναφερόμουν σε αυτό. Εκεί είναι το θέμα».

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου έκανε σαφές ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο αυξήσεων των τιμών του νερού ενώ τόνισε ότι κοινές αντιλήψεις έχουν και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...