ΣΥΡΙΖΑ: Ενορχυστρώνουν συγκάλυψη και ρεβανσισμό στην υπόθεση Novartis

ΣΥΡΙΖΑ: Ενορχυστρώνουν συγκάλυψη και ρεβανσισμό στην υπόθεση Novartis

Για την δικογραφία που εστάλη στη Βουλή για τους χειρισμούς της

Με επίθεση στην κυβέρνηση απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή διαβίβαση στη Βουλή της δικογραφίας για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis, σύμφωνα με την οποία ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ευάγγελος Ζαχαρής, «σκόνταψε» στον τέως πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και στον πρώην αναπληρωτή Υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κουμουνδούρου, αναφέρει ότι «η πολιτική ελίτ που ευθύνεται για το σκάνδαλο Novartis, ενορχηστρώνει τώρα και δεύτερο σκάνδαλο: Αυτό της συγκάλυψης και του ρεβανσισμού για όσους το ανέδειξαν». Προσθέτει δε, ότι «οι εκπρόσωποι του παλιού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος επιχειρούν μια πρωτοφανή θεσμική παρεκτροπή, έναν χυδαίο πολιτικό αντιπερισπασμό. Θα συνθλιβούν από το βάρος της αθλιότητάς τους».

Καταλήγοντας, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: «Καλούμε για πολλοστή φορά τον κ. Μητσοτάκη, να μην κρυφτεί πίσω από την ανάσυρση των μηνύσεων Σαμαρά-Βενιζέλου και να κάνει, αν τολμάει, εξεταστική, προανακριτική, να στήσει ειδικά δικαστήρια ή ό,τι άλλο του ταιριάζει, για να μάθει όλος ο Ελληνικός λαός, ποιό είναι το σκάνδαλο και ποιά η σκευωρία».

Παρακαλούμε περιμένετε ...