Οι σκέψεις του Αλέξη Τσίπρα για τον Προκόπη Παυλόπουλο

Οι σκέψεις του Αλέξη Τσίπρα για τον Προκόπη Παυλόπουλο

Η άρνηση να υπογράψει το διάταγμα για την ηγεσία της Δικαιοσύνης φέρνει δεύτερες σκέψεις για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Προβληματισμένος φαίνεται πως είναι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σχετικά με το ποιον θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του τέως πρωθυπουργού ήταν σχεδόν σίγουρο ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πρότεινε τον Προκόπη Παυλόπουλο για μια δεύτερη θητεία.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ όμως φαίνεται πως δυσαρεστήθηκε με την άρνηση του αρχηγού του κράτους να υπογράψει το διάταγμα για τις αλλαγές στην ηγεσία της Δικαιοσύνης λίγο πριν τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Έτσι φαίνεται πως ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ δέχεται σοβαρές εισηγήσεις να στραφεί σε άλλο πρόσωπο. Και όπως μας λένε άνθρωποι που συναναστρέφονται μαζί του, δείχνει να πείθεται.

1
σχόλιο
  1. avatar ΝΙΚΟΣ

    Η χώρα χρειάζεται έναν Πρόεδρο που να είναι πραγματικά ανεξάρτητος από τα κόμματα ώστε να μην έχουμε τέτοιου είδους φαινόμενα όπως αυτό της μη υπογραφής του Παυλόπουλου που έγινε καθαρά για να ευνοήσει το κόμμα από το οποίο προέρχεται, άσχετα με τις αστείες δικαιολογίες που έδωσε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...