Επίθεση Διαβάτη κατά Γεωργούλη και Ζαγοράκη: Αυτά με απογοητεύουν και με τρομάζουν

Επίθεση Διαβάτη κατά Γεωργούλη και Ζαγοράκη: Αυτά με απογοητεύουν και με τρομάζουν

«Τι μπορεί να προσφέρει ένας προβεβλημένος άνθρωπος σε έναν άλλον»

Η Χρυσούλα Διαβάτη βρέθηκε στο τηλεοπτικό στούντιο του Alpha όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους ανθρώπους της τέχνης και του αθλητισμού οι οποίοι αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα κοινά.

Όταν η κουβέντα πήγε στους εκλεγμένους Ζαγοράκη και Γεωργούλη η Χρυσούλα Διαβάτη ανέφερε: «Αυτά με απογοητεύουν και λυπάμαι τον ελληνικό λαό. Από που και ως πού; Και τι μπορεί να προσφέρει ένας προβεβλημένος άνθρωπος σε έναν άλλον, τέτοιου χώρου σαν τον δικό μας; Τι μπορεί να προσφέρει από πολιτική, από προβλήματα, δηλαδή είναι τρελά αυτά τα πράγματα. Δεν γίνονται έτσι αυτά τα πράγματα. Αυτά με απογοητεύουν και με τρομάζουν, γιατί είμαι και γιαγιά, είμαι και μαμά, θα είμαι και προγιαγιά σε λίγο και σκέφτομαι τα παιδιά μου. Αλλιώς δεν με νοιάζει εμένα. Την καριέρα μου την έκανα».

Μάλιστα, δεν σταμάτησε εκεί και σε ερώτηση αν ο κ. Ζαγοράκης και ο κ. Γεωργούλης έχουν το δικαίωμα να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στο κοινοβούλιο η κ. Διαβάτη είπε ότι δεν γνωρίζει τον κ. Ζαγοράκη. Και πρόσθεσε: «Μα, για όνομα του Θεού... Τι να κάνουν στο Ευρωκοινοβούλιο; Να πουν τα προβλήματά μας; Με ποιον τρόπο; Με ποια μόρφωση; Με ποια καλλιέργεια; Με τι πανεπιστημιακές περγαμηνές; Εγώ έτσι ξέρω».