Ηγετικό στέλεχος Ρουβίκωνα προς ΝΔ: Φυλακή έχουμε ξανακάνει και με τον μισό ποινικό κώδικα στο σβέρκο

Ηγετικό στέλεχος Ρουβίκωνα προς ΝΔ: Φυλακή έχουμε ξανακάνει και με τον μισό ποινικό κώδικα στο σβέρκο

«Νομίζουν πως θα πέσουμε τα ανάσκελα από τον φόβο, ας χαλαρώσουν»

Ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα, με αφορμή την παρουσία του ενώπιον της ανακρίτριας επιτέθηκε στη ΝΔ μέσω Facebook.

«Ανεξαρτήτως κατάληξης» λέει «ο Ρουβίκωνας αυτό που είναι να κάνει θα το κάνει [...] Όσον αφορά τους νεοδημοκράτες που χαίρονται γιατί θα ανέβουν στην εξουσία,και νομίζουν πως θα πέσουμε τ' ανάσκελα από τον φόβο μας ας χαλαρώσουν λίγο.Τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα από ότι νομίζουν».

Διαβάστε τι έγραψε:

«Παρουσιάστηκα σήμερα στην ανακρίτρια.Πήρα προθεσμία για να "απολογηθώ" την Πέμπτη το πρωί. Ανεξαρτήτως της όποιας κατάληξης, ο Ρουβίκωνας αυτό που είναι να κάνει θα το κάνει.Πέρα από ανακριτές, κακουργήματα, συλλήψεις και εγγυήσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ,η ομάδα έχει βάλει μπροστά της ένα πρόγραμμα και θα το τηρήσει. Η αλληλεγγύη που εξελίσσεται γύρω από την υπόθεση μας σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι μεγάλη και το σίγουρο είναι πως θα βγούμε πιο δυνατοί από αυτήν την ιστορία.
Αν στο μεταξύ μπει και κανένας φυλακή για κάποιο διάστημα τι να κάνουμε" πόλεμο έχουμε θα καούν και δύο χωριά". Δεν θα τα βάψουμε μαύρα, άλλωστε φυλακή έχουμε ξανακάνει και με τον μισό ποινικό κώδικα στο σβέρκο.Όσον αφορά τους νεοδημοκράτες που χαίρονται γιατί θα ανέβουν στην εξουσία,και νομίζουν πως θα πέσουμε τ'ανάσκελα από τον φόβο μας ας χαλαρώσουν λίγο. Τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα άπω ότι νομίζουν».

Παρακαλούμε περιμένετε ...