Πατούλης: Δεν θα χάσουμε ούτε μια μέρα γιατί η Αττική δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο

Πατούλης: Δεν θα χάσουμε ούτε μια μέρα γιατί η Αττική δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο

Η πρώτη δήλωση του νέου Περιφερειάρχη Αττικής

Ο Γιώργος Πατούλης, με την ενσωμάτωση των εκλογικών αποτελεσμάτων στο 90,55 %, φαίνεται πως είναι ο επόμενος περιφερειάρχης Αττικής.

Στο πρώτο του μήνυμα για την εκλογή του ο Γιώργος Πατούλης φανερά συγκινημένος ανέφερε: «Πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένος. Αξίζουμε καλύτερα και θα τα κάνουμε και θα πάμε μπροστά στο μέλλον. Πολίτες της Αττικής σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για αυτή τη μεγάλη νίκη. Σας ευχαριστώ για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Αυτή είναι η μεγάλη μας δύναμη για να πάμε μπροστά την Αττική μας. Τώρα είναι η σειρά μας να δικαιώσω την εμπιστοσύνη σας. Θέλω να σας δώσω μια υπόσχεση. Δεν θα σας απογοητεύσουμε. Θα δουλέψουμε νυχθημερόν για να αλλάξουμε την Αττική μας. Θα δουλέψουμε όλη τη δύναμη της ψυχής μας για να κάνουμε αυτό τον ευλογημένο τόπο κάθε μέρα και καλύτερο, για να επιστρέψει στην Αττική το χαμόγελο και η περηφάνια.

Σας υπόσχομαι ότι θα δουλέψουμε με σχέδιο και δεν θα χάσουμε ούτε μια μέρα γιατί η Αττική δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο. Θέλουμε να ενώσουμε τους πολίτες. Σήμερα δεν νίκησε μόνο η παράταξη μας. Νίκησε η ενότητα. Ενώνουμε όλη την Αττική. Σήμερα γκρεμίσαμε τις διαχωριστές γραμμές.»