Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το δημόσιο ξέσπασμα του Ηλία Ψινάκη

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το δημόσιο ξέσπασμα του Ηλία Ψινάκη

Η ανάρτηση για τα ψηφοδέλτια στο Instagram

Ξέσπασε ο Ηλίας Ψινάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το απόγευμα της Κυριακής λίγες ώρες πριν κλείσουν οι κάλπες.

Όπως ο ίδιος έγραψε στην ανάρτηση του πολλοί πολίτες τον ενημέρωσαν πως δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια του συνδυασμού του στα εκλογικά κέντρα.

«Φίλοι μου ο πόλεμος συνεχίζεται!!! Πολλοί μας στέλνετε μηνύματα ότι δεν υπάρχουν ψηφοδέλτια των πολιτών σε πολλά εκλογικά κέντρα! Όπου δεν υπάρχουν, ενημερώνετε τον δικαστικό αντιπρόσωπο, ζητάτε να καταγραφεί στα πρακτικά και στο λευκό ψηφοδέλτιο γράφετε “Πολίτες του Ηλία Ψηνάκη” και τα ονόματα που θέλετε να ψηφίσετε με σταυρό! Ότι λαμογιές και να κάνουν, μόνο από σας θα πάρουν το μάθημά τους!!!», έγραψε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!! ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ! ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ, ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΕΥΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΡΑΦΕΤΕ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΨΗΝΑΚΗ" ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΟ! ΟΤΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΑΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ!!! @psinakispolites

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis) στις

Παρακαλούμε περιμένετε ...