Κουτσούμπας: Ο κόσμος δεν έχει πιστέψει στη δύναμή που κατέχει, την αφήνει ανεκμετάλλευτη

Κουτσούμπας: Ο κόσμος δεν έχει πιστέψει στη δύναμή που κατέχει, την αφήνει ανεκμετάλλευτη

«Αντιμετωπίσαμε με ενιαίο κριτήριο όλες τις κάλπες»

Την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η Λαϊκή Συμμαχία πέρασε στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών στους δήμους που είχε χρίσμα από το 2014 αναφέρθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας ενώ τόνισε πως ο λαός κατέχει δύναμη στα χέρια του και την «αφήνει ανεκμετάλλευτη».

«Πρώτα απ’ όλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΚΚΕ. Τους ευχαριστούμε που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς έφτασαν έως την κάλπη και ψήφισαν το ΚΚΕ στις ευρωεκλογές και τη Λαϊκή Συσπείρωση στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Θα θέλαμε, όμως, να πούμε ένα ευχαριστώ ιδιαίτερα σε αυτούς που έδωσαν την πρώτη ψήφο στο κόμμα μας», σχολίασε αρχικά.

Για την τριπλή εκλογική μάχη ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι «πήρε χαρακτηριστικά εθνικών εκλογών», καθώς «η αντιπαράθεση και η πόλωση που δημιούργησαν ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία διαμόρφωσαν ένα κλίμα που επέδρασε σε λαϊκό κόσμο. Έναν κόσμο που δεν έχει πιστέψει στη δύναμη που κατέχει και την αφήνει ανεκμετάλλευτη».

Ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ συμπλήρωσε: «Αντιμετωπίσαμε με ενιαίο κριτήριο όλες τις κάλπες. Με τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα το κόμμα μας συγκεντρώνει στις ευρωεκλογές περίπου 6%, ενώ οι συνδυασμοί της Λαϊκής Συσπείρωσης στους δήμους που κατέχουμε περνούν στον δεύτερο γύρο. Επίσης, ακόμη και σε δήμους που δεν εκλεχθήκαμε, είδαμε να αυξάνεται η στήριξη, ενώ αναδείξαμε και εκατοντάδες εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους».