Γκλέτσος: Είμαι κι εγώ ένας αγωνιστής της ζωής

Γκλέτσος: Είμαι κι εγώ ένας αγωνιστής της ζωής

«Η δουλειά μου με τίμησε και μέσα απ’ αυτή, οι πολίτες»

Κάλεσμα συμμετοχής στις περιφερειακές εκλογές της Κυριακής 26 Μαΐου απηύθυνε μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υποψήφιος για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Απόστολος Γκλέτσος, προς όλες τις στερεοελλαδίτισσες και τους στερεοελλαδίτες, τονίζοντας ότι «διεκδικώ το λειτούργημα της Διοίκησης της Περιφέρειας, διότι περί αυτού πρόκειται και όχι για επάγγελμα και ένα εδραίο σκαλοπάτι πολιτικής εξέλιξης. Δυστυχώς, όμως, πολλοί έτσι το είδαν και εξακολουθούν να το βλέπουν και να το εκμεταλλεύονται». Αξιωματική θέση για τον κ. Γκλέτσο είναι ότι «δεν ερχόμαστε ως περαστικοί και περιστασιακοί περιπατητές, δεν ερχόμαστε για να χρωματίσουμε την Περιφέρειά μας, αλλά για να τη φωτίσουμε».

Ο κ. Γκλέτσος στη δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρθηκε και στον "πόλεμο" που έχει δεχτεί, όπως είπε, στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου λέγοντας: «Σταθήκαμε όρθιοι, πολιτικά και ουσιαστικά, αντλώντας τη δύναμή μας από τον κόσμο της Περιφέρειας. Από τους ανθρώπους της καθημερινότητας, του μόχθου και του αγώνα. Είμαι κι εγώ ένας αγωνιστής της ζωής, ένας άνθρωπος που δούλεψα και δουλεύω σκληρά, γι’ αυτό κι η δουλειά μου με τίμησε και μέσα απ’ αυτή, οι πολίτες!».

Εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα είναι ο νικητής των περιφερειακών εκλογών δεν παρέλειψε να καλέσει τους πολίτες της περιφέρειας να είναι παρόντες την επόμενη μέρα, καθώς όπως είπε πιστεύει «στη συμμετοχική δράση και στη συνοδοιπόρευσή σας στο έργο μας, που θα κληθούμε να αναλάβουμε».

«Το έργο αυτό είναι δύσκολο. Σε μια περιφέρεια που στην ουσία έγινε υποκατάστημα της Θεσσαλίας. Απορφανίστηκε, με την ανοχή κάποιων, και αν θέλετε με τη διαρκή αγωνιστική τους απουσία, από τις βασικές δομές της. Αρχίζουμε από την Παιδαγωγική Ακαδημία, τα ΤΕΙ, το Πανεπιστήμιο, το ΚΕΥΠ, κεντρικές οικονομικές υπηρεσίες, την ΥΠΕ και την αποδυνάμωση τομέων υγείας ακόμη και αυτού του Νοσοκομείου μας ,που στάθηκε στα πόδια του, μέσα από τις εργώδεις προσπάθειες του Διοικητικού, ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και ευτυχώς βεβαίως, βρίσκεται σε πορεία ανάπτυξης και ανόρθωσης», τόνισε ο κ. Γκλέτσος.

Στη συνέχεια στη δηλώσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρθηκε στην οκταετή θητεία του ως δήμαρχος Στυλίδας λέγοντας πως «θεωρώ, ταπεινά, ότι έχω δώσει εξετάσεις στην αυτοδιοίκηση. Οκτώ χρόνια ως δήμαρχος Στυλίδας κατάφερα να ολοκληρώσω έργα αναβάθμισης της ποιότητας ζωής και υγείας των κατοίκων».

Ο κ. Γκλέτσος σημείωσε ότι «οι πόρτες της Περιφέρειας θα είναι ανοιχτές», στους πολίτες και υποσχέθηκε «διαφάνεια σε όλα, πάταξη του "γρηγορόσημου" και δικαιοσύνη». Κάλεσε, δε, τους πολίτες της Περιφέρειας, λέγοντας να «Σταθείτε στο πλευρό μας. Δώστε μας ουσιαστική δύναμη. Γίνετε σεις οι πρεσβευτές του πιστεύω μου για μια δίκαιη και ισόρροπη ανάπτυξη, μέσα από το πνεύμα της Περιφερειακής Ενωτικής Συνείδησης».