Το νέο διαδικτυακό «ατόπημα» Ψαριανού μιλά για «μισθοφόρους αλλοδαπούς»

Το νέο διαδικτυακό «ατόπημα» Ψαριανού μιλά για «μισθοφόρους αλλοδαπούς»

Το ποστάρισμα για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία

Ο Γρηγόρης Ψαριανός είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και αρκετά συχνά τα διαδικτυακά του «χτυπήματα» θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν και ως «ατοπήματα» αφού προκαλούν αντιδράσεις.

Μετά το σάλο που προκάλεσε, αποκαλώντας την υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου «γκομενάκι» και την ηθοποιό Σμαράγδα Καρύδη «σκουπίδι», ο Γρηγόρης Ψαριανός επανήλθε με αναρτήσεις του στο Twitter, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θεωρεί τους Ρομά αλλοδαπούς.

Αφορμή ήταν η παρουσία Ρομά στην προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Λαμία.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός σχολίασε σε σχετική ανάρτησή του περί: «μισθοφόρων αλλοδαπών», ενώ έκανε retweet ανάρτησης, όπου υπήρχε το ειρωνικό σχόλιο: «Η Ελλάδα των πολλών».

Μετά από λίγο ο κ. Ψαριανός κοινοποίησε ένα ακόμη tweet του ίδιου λογαριασμού με σχόλιο που συνέδεε τους Ρομά με την εγκληματικότητα: «Η Ελλάδα των ναρκωτικών,των μαϊμού επιδομάτων, της παιδικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης, του παρεμπορίου, των ληστειών, της παρανομίας, της βρώμας και της δυσωδίας, η Ελλάδα που οραματίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και προφανώς δεν είμαστε μέρος του σχεδίου. Όσοι τους ψηφίσετε,θα έχετε ευθύνη για αυτό».

1
σχόλιο
 1. avatar Prime Minister

  Έτσι είναι όπως τα λέει.
  Και στην τελική όποιος δεν πιστεύει ας πάει μιά βόλτα στα δικαστήρια να δει με τα μάτια του την καθημερινότητα.
  Εκεί να δεις ποιοί είναι "οι πολοί" που κάθε μέρα "βολτάρουν" για ένα σωρό αδικήματα.
  Βαριέσαι να τρέχεις στα δικαστήρια; ΟΚ NO PROBLEM!
  Υπάρχει και η ιστοσελλίδα της ΓΑΔΑ, μπορείς να μπαίνεις καθημερινά και να απολαμβάνεις τις φάτσες τους και τα έργα τους.
  Τι να λέμε δηλαδή; Θεωρίες;
  Αλήθεια ποιός είναι αυτός που θα βάλει τους ρομά σε τάξη; ΠΟΙΟΣ;
  Αυτά όλα είναι λόγια και μόνο λόγια, τίποτα παραπάνω.
  Κάποιος φίλος μου μου είπε: "Οι πολιτικοί φίλε, είναι ράτσα, πρόσεχε", τώρα τελευταία θυμάμαι την κουβέντα του όλο και ποιό συχνά...

Παρακαλούμε περιμένετε ...