Τζούφη: Ο κόσμος στηρίζει με πάθος τον ΣΥΡΙΖΑ

Τζούφη: Ο κόσμος στηρίζει με πάθος τον ΣΥΡΙΖΑ

Πώς σχολίασε η υφυπουργός Παιδείας την περιοδεία Τσίπρα στην Ήπειρο

«Αδιαμεσολάβητα και με πάθος» έδειξε ο κόσμος τη στήριξη του στην κυβέρνηση, σύμφωνα με την υφυπουργό Παιδείας, Μερόπη Τζούφη, η οποία μίλησε στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» με αφορμή την περιοδεία του πρωθυπουργού στην Ήπειρο.

Μάλιστα, σημείωσε ότι στην Άρτα ο κόσμος ήθελε να έρθει κοντά στον κ. Τσίπρα «και να πει ότι είναι εδώ και στηρίζει και όλη αυτή η προσπάθεια που έγινε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, της χυδαιολογίας, του κιτρινισμού, δεν ακουμπάει τον κόσμο, διότι θέλει να συνεχίσουμε αυτά που καταλαβαίνει ότι είναι πάρα πολύ σημαντικά τη ζωή του». Η υφυπουργός σημείωσε, ότι ο κόσμος «βάζει τοίχο στην επιχειρηματολογία ότι "όλοι είναι ίδιοι"», λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει. «Υπάρχουν προγραμματικές διαφορές και ότι θέλουν συνέχεια», είπε.

Όσο για την εκδήλωση στα Γιάννενα, εκτίμησε, ότι ήταν η μεγαλύτερη συγκέντρωση που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ ποτέ στον συγκεκριμένο χώρο και ότι ήταν πολύ μεγαλύτερη της ΝΔ, η οποία έγινε την Πέμπτη στον ίδιο χώρο. Για τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για επταήμερη εργασία, η υφυπουργός επεσήμανε, ότι από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τους υπουργούς δόθηκαν πολύ μεγάλες μάχες με τους θεσμούς για να διατηρηθούν εργασιακά δικαιώματα και κοινωνικά επιδόματα και πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εκφράζει με αυτά που λέει τα «κοινωνικά ανάλγητα μέτρα», τα οποία θέλει να εφαρμόσει και αυτά λέει και ένα κομμάτι συμβούλων του, παρά το γεγονός τώρα η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να το μαζέψει.