ΚΚΕ: Μόνο στα λόγια τα αντιφασιστικά μέτωπα του ΣΥΡΙΖΑ

ΚΚΕ: Μόνο στα λόγια τα αντιφασιστικά μέτωπα του ΣΥΡΙΖΑ

Για την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής να παραχωρήσει χώρο στον Ηλία Κασιδιάρη

Την έντονη αντίδραση του ΚΚΕ προκάλεσε η αποδοχή από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αττικής της ένστασης του υποψηφίου της Χρυσής Αυγής για τον Δήμο Αθηναίων, Ηλία Κασιδιάρη, κατά της απόφασης του Δήμου Αθηναίων να μην του παραχωρήσει χώρο για προεκλογικό περίπτερο.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ καταγγέλλει «την απόφαση του συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, του οργάνου που εποπτεύει τους Δήμους και τις Περιφέρειες και αποτελεί κυβερνητικό στέλεχος, να κάνει δεκτή την ένσταση του ναζιστή υπόδικου Ηλ. Κασιδιάρη, που ασκήθηκε εναντίον της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αθήνας να μην παραχωρηθεί χώρος στη ναζιστική εγκληματική Χρυσή Αυγή».

Ο Περισσός προσθέτει, ότι «κι όχι μόνον αυτό, αλλά η Αποκεντρωμένη Διοίκηση προχώρησε η ίδια στην παραχώρηση χώρου, κάτι για το οποίο δεν έχει κανένα δικαίωμα». Καταλήγοντας, τονίζει ότι «για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται, ότι τα αντιφασιστικά μέτωπα του ΣΥΡΙΖΑ και του κ. Τσίπρα είναι μόνο στα λόγια, ενώ στην πράξη συνεχίζεται η συστηματική ανοχή απέναντι στη Χρυσή Αυγή».

Παρακαλούμε περιμένετε ...