Ποτάμι: Γιατί λογόκρινε η ΝΔ τον Βέμπερ για τη Συμφωνία των Πρεσπών;

Ποτάμι: Γιατί λογόκρινε η ΝΔ τον Βέμπερ για τη Συμφωνία των Πρεσπών;

Η Σεβαστουπόλεως επισημαίνει ότι ο υποψήφιος για την προεδρία της Κομισιόν καλωσόρισε τη Συμφωνία

Για λογοκρισία και παραποίηση των δηλώσεων του υποψηφίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν Μάνφρεντ Βέρνερ σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών στη Νεμέα κατηγορεί το Ποτάμι τη ΝΔ.

Συγκεκριμένα, η εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, Κατερίνα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στις δηλώσεις του κ. Βέμπερ και το ενημερωτικό σημείωμα της ΝΔ, τονίζει ότι δημοσιεύματα του Τύπου «γράφουν ότι ο κ. Βέμπερ στην επίσκεψη με τον κ. Μητσοτάκη στη Νεμέα είπε, ότι "η Ευρώπη καλωσορίζει την Συμφωνία των Πρεσπών"». Επισημαίνει δε, ότι σύμφωνα όμως με το «ενημερωτικό σημείωμα» της ΝΔ από την επίσκεψη στη Νεμέα, ο κ. Βέμπερ είπε μόνο: «Σέβομαι τις ανησυχίες των Ελλήνων για τη Μακεδονία».

«Ποιος αποφάσισε λοιπόν να λογοκρίνει τον κ. Βέμπερ; Αυτό είναι το ερώτημα που καλείται να απαντήσει το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη» σημειώνει η κ. Μπακογιάννη και προσθέτει ότι «είναι προφανές, ότι το καλωσόρισμα του κ. Βέμπερ στην Συμφωνία απέχει πολύ από το "έγκλημα" και "προδοσία" που συνεχίζει να χρησιμοποιεί η ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών».

Παρακαλούμε περιμένετε ...