«Αρχή του ΣΥΡΙΖΑ είναι η παραμονή στην εξουσία»

«Αρχή του ΣΥΡΙΖΑ είναι η παραμονή στην εξουσία»

«Πολιτικά οι αξίες της ΝΔ παραμένουν αναλλοίωτες γι’ αυτό ο κόσμος είναι κοντά μας»

Επιβεβαιωμένη ιστορικά και δικαιωμένη πολιτικά είναι η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τον Γιάννη Βρούτση. «Είναι πρωταγωνιστής στην Ελλάδα και ευτυχώς που υπάρχει αυτό το κόμμα με τα λάθη του, με τις παθογένειές του. Λάθη που έκανε, κάνει και θα κάνει γιατί υπάρχουν και άνθρωποι, αλλά ιστορικά και πολιτικά οι αξίες της παραμένουν αναλλοίωτες γι’ αυτό ο κόσμος είναι κοντά μας».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ, ο τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της ΝΔ τονίζει: «Μία αρχή υπάρχει. Η παραμονή στην εξουσία. Δεν υπάρχει αξιακό σύστημα σταθερό, δεν υπάρχει ένα πλαίσιο που το υπηρέτησαν όπως θα έλεγαν πριν τις εθνικές εκλογές το 2015 και το λένε και σήμερα. Έχουν αλλάξει τα πάντα».
Ερωτηθείς για τις «βολές» του Μαξίμου ότι η ΝΔ δεν επιθυμεί έλεγχο για τις χρηματιστηριακές και τραπεζικές συναλλαγές των στελεχών της, ο κ. Βρούτσης χαρακτήρισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΜΠΕ το επιχείρημα «αστείο» και απάντησε: «Ο έλεγχος του πολιτικού προσωπικού της χώρας γίνεται. Και γίνεται και σωστά και ελέγχεται από τις αντίστοιχες επιτροπές, οι οποίες είναι αδιαμφισβήτητου κύρους και ελέγχονται όλα τα περιουσιακά στοιχεία μέχρι τελευταίας γραμμής. Δεν υπάρχει πλέον ζήτημα απόκρυψης ενός πολιτικού προσώπου, πλούτου ή περιουσίας».

Τέλος, επανέλαβε την καταγγελία ότι στο Υπουργείο Εργασίας έγινε αλλοίωση του ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου και «αφαίρεσαν αυθαίρετα αιτήσεις συνταξιοδότησης». «Έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Στέλνω μήνυμα και πάλι ότι αυτή η αλλαγή έχει ηλεκτρονικό αποτύπωμα, το οποίο φαίνεται. Όσοι είναι μπλεγμένοι "κοντός ψαλμός αλληλούια" θα φανεί και τους προτρέπω να επαναφέρουν και πάλι το πρωτόκολλο στην αρχική κατάσταση. Το έκαναν για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι για να δείξουν ότι η χώρα έχει μικρότερα ληξιπρόθεσμα χρέη και ο δεύτερος για να δείξουν ότι δεν υπάρχουν πολλές χιλιάδες συντάξεις εκκρεμείς στην Ελλάδα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...