Επίσκεψη Καμμένου στο Ναυτικό Νοσοκομείο στους τραυματίες λιμενικούς

Επίσκεψη Καμμένου στο Ναυτικό Νοσοκομείο στους τραυματίες λιμενικούς

Οι δυο άνδρες δέχθηκαν επίθεση χθες το βράδυ στα Εξάρχεια

Ο Πάνος Καμμένος βρέθηκε σήμερα στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών προκειμένου να επισκεφτεί τους δύο λιμενικούς που τραυματίστηκαν χθες στα Εξάρχεια.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας τους.

Τι συνέβη στα Εξάρχεια

Στις 21.30 ομάδα αγνώστων επιτέθηκε στους λιμενικούς που είχαν πάει για έρευνα που αφορούσε σε υπόθεση ναρκωτικών με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από μαχαίρι ελαφρά στον μηρό και ένας δεύτερος από γροθιές και κλωτσιές. Για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών γίνεται έρευνα από την αστυνομία.

Η ανακοίνωση της Ένωσης Εισαγγελέων

«Εξ αφορμής της ένοπλης επίθεσης που δέχτηκε χθες το βράδυ κλιμάκιο του Λιμενικού το οποίο με επικεφαλής Εισαγγελικό λειτουργό διενεργούσε κατ’ οίκον έρευνα προς εξιχνίαση υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών ουσιών στην περιοχή των Εξαρχείων, και είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ανδρός του Λιμενικού και τον άμεσο κίνδυνο ζωής του συναδέλφου, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος τονίζει την επιτακτική ανάγκη:

λήψης κατάλληλης εκπαίδευσης, εξοπλισμού και μέτρων ατομικής προστασίας των Εισαγγελέων που προΐστανται σε επιχειρησιακές ενέργειες αυξημένης επικινδυνότητας, αποτελεσματικής κατά Νόμον αντιμετώπισης των συμπεριφορών εκείνων που έχουν μετατρέψει περιοχές της Αθήνας σε άβατα εκκολαπτήρια έκνομων ενεργειών».