Την έσκασε την… βόμβα ο Ψινάκης με πύρινο κείμενο

Την έσκασε την… βόμβα ο Ψινάκης με πύρινο κείμενο

Δυο μέρες, το Διαδίκτυο μετρούσε αντίστροφα

Ολοκληρώθηκε η αντίστροφη μέτρηση του Ηλία Ψινάκη. Μια μέτρηση η οποία ξεκίνησε πριν δυο μέρες στο διαδίκτυο. Ένα ρολόι με την ένδειξη «Πολίτες: Όπου να’ναι σκάει» στην ιστοσελίδα psinakis-polites.eu είχε προϊδεάσει τους πολίτες ότι κάτι θα... σκάσει.

Ο Ηλία Ψινάκης την... έσκασε την βόμβα και αφορά στις Ευρωεκλογές.

Με ένα κείμενο κόλαφος, ο Ηλίας Ψινάκης ανακοινώνει τη συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Οι Έλληνες ευρωβουλευτές είναι όλοι πολιτικοί. Και αυτοί που δεν ήταν αναγκάστηκαν να γίνουν για να εκλεγούν με κάποιο κόμμα», αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα psinakis-polites.eu. «Μήπως να το πάρουμε αλλιώς;», σημειώνεται ακόμη και το κείμενο συνεχίζει: «Η πρόκληση είναι τα 4 και εκατομμύρια Έλληνες που απέχουν –γιατί δε γουστάρουν να μπουν σε πολιτικά κόμματα και να τους έχουν σήκω-σήκω κάτσε-κάτσε – να βοηθήσουν την Ελλάδα αρχίζοντας από τις Ευρωεκλογές.

Η Ευρώπη είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για την Ελλάδα γιατί η Κυβέρνηση (η κάθε Κυβέρνηση κράτους-μέλους της ΕΕ) ακολουθεί την Ευρωπαϊκή νομοθεσία. Υποχρεωτικά και χωρίς παρεκκλίσεις. Είναι το “πορτοφόλι” και οι ευκαιρίες που φέρνουν ανάπτυξη και ευημερία. Η Ελλάδα τα τελευταία 20 χρόνια “ζει” με τα λεφτά που παίρνει από την ΕΕ.

Οι Πολίτες δεν είναι ούτε κόμμα, ούτε κίνημα, ούτε παράταξη. Είναι μια πρωτοβουλία που μας ζητήθηκε από πολίτες και από τις Βρυξέλλες, ώστε να δοθεί επιτέλους η ευκαιρία σε αυτούς που θέλουν και μπορούν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να έχει η Χώρα μας μια άρτια και συνεπή εκπροσώπηση.

Μόνο αν διεκδικήσουμε στοχευμένα αυτά που δεν έχουμε διεκδικήσει τόσα χρόνια μπορούμε να φέρουμε λεφτά και δουλειές στην Πατρίδα μας, χωρίς ντόπιες μικροπολιτικές, λαμόγια, μίζες και μικροσυμφέροντα.

Οι Πολίτες, το μόνο που θέλουμε είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους νέους και αυτούς που νιώθουν νέοι –που δεν είναι πολιτικοί- να δείξουν τι αξίζουν και τι μπορούν να κάνουν για την Ελλάδα. Να είμαστε για την Ελλάδα εκεί που πρέπει, όταν πρέπει, με τον τρόπο που πρέπει.

Στους Πολίτες δε μας νοιάζει τι πολιτική ιδεολογία έχεις, τι ομάδα είσαι και τι κάνεις στο κρεβάτι σου.

Στους Πολίτες είμαστε όλοι ίσοι. Ένα πράγμα μας νοιάζει. Να αξιοποιήσουμε πλήρως τις ευκαιρίες που μας δίνει η Ευρώπη.

Στους Πολίτες πέφτει κόφτης σε ό,τι δεν μπορούμε να αποδεχτούμε.

Το μπούλο παίρνουν:

Αυτοί που γουστάρουν τα 'ΘΑ' να πάνε σε κόμμα.
Μόνο ένα 'ΘΑ' επιτρέπεται.
"ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ"… !!!
Ηλίας Ψινάκης».

1
σχόλιο
  1. avatar Δεξια στα ΦΜ

    Και πρίν απο μερικούς μήνες ετρωγε με σια κοσιώνη και τον αντρα της τον Μπακογιάννη ο ψιψινάκης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...