Ηχηρά ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Ηχηρά ονόματα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Πέτρος Κόκκαλης, Λυδία Κονιόρδου, Ραλλία Χρηστίδου και Αλέξανδρος Νικολαΐδης ανάμεσα στους υποψηφίους

Με την ανακοίνωση δέκα ονομάτων που θα περιληφθούν στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές του Μαϊου ολοκληρώθηκε η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ παρουσία του πρωθυπουργού και προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη, πρώην δημοτικού συμβούλου Πειραιά και πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Αίσθηση προκαλούν ακόμη οι υποψηφιότητες της ηθοποιού και πρώην υπουργού Πολιτισμού Λυδίας Κονιόρδου, της τραγουδίστριας Ραλλίας Χρηστίδου και του χρυσού Ολυμπιονίκη στο Tae Kwon Do, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

Επίσης, υποψήφιοι θα είναι η Ελευθερία Αγγελή, συντονίστρια του Δικτύου Νεολαιών του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, Νίκος Γραικός, ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Φωνή-Γραφή» για τη διάδοση των νέων ελληνικών στη Γαλλία, Μάριος Θεοφιλάτος, μουσικός και μέλος της Γραμματείας Κ.Σ. της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Γιώτα Λαζαροπούλου, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Εθνικής Τράπεζας-πρώην Εθνοdata, Αντώνης Ρέλλας, σκηνοθέτης, ακτιβιστής ΑΜΕΑ και Μιχάλης Σπουρδαλάκης, Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος της Επιτροπής Διαλόγου για τη Συνταγματική Αναθεώρηση.