Αντιπαράθεση Τσακαλώτου-Σταϊκούρα για την έκθεση του Moody’s

Αντιπαράθεση Τσακαλώτου-Σταϊκούρα για την έκθεση του Moody’s

Επίθεση του ΥΠΟΙΚ στον τομεάρχη της ΝΔ η οποία δεν έμεινε αναπάντητη

Αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον τομεάρχη οικονομικών της ΝΔ Χρήστο Σταϊκούρα ξέσπασε μέσω Twitter, με αφορμή την έκθεση του οίκου πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's για την ελληνική οικονομία.

Την αρχή έκανε ο κ. Τσακαλώτος, ο οποίος αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της έκθεσης, έσπευσε να γράψει στον λογαριασμό του στο Twitter, κάνοντας αναφορά στον τομεάρχη της ΝΔ: «Λίγες μόλις ώρες μετά την παρατήρηση του κ. Σταϊκούρα ότι όλες οι διεθνείς εκθέσεις επιβεβαιώνουν την κριτική της ΝΔ, η Moody's αναβαθμίζει την ελληνική οικονομία κατά 2 βαθμίδες. Ίσως το timing να μην είναι το ισχυρότερο χαρτί είτε της ΝΔ είτε του ίδιου».


Ο κ. Σταϊκούρας αντιδρώντας έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Ο κ.Τσακαλώτος άφησε τους "κύκλους" & έπιασε το Τwitter. Μάλλον οι μηχανισμοί των αγορών "φοβήθηκαν τα νταούλια" των "μαρξιστών". Επί της ουσίας της κριτικής για υπερφορολόγηση οικονομίας & κοινωνίας, "κιχ". Προφανώς, η αξιοπιστία δεν είναι το ισχυρότερο χαρτί του ΣΥΡΙΖΑ & του ίδιου».

Παρακαλούμε περιμένετε ...