«Ξεφτιλίζεσαι 70 χρονών γυναίκα» – «Είσαι σεξιστής, είναι κοπλιμέντο αυτό για μια γυναίκα;»

«Ξεφτιλίζεσαι 70 χρονών γυναίκα» – «Είσαι σεξιστής, είναι κοπλιμέντο αυτό για μια γυναίκα;»

Άγριος καβγάς Μεγαλοοικονόμου – Καλλιάνου στον αέρα εκπομπής

Ένα απίστευτο σκηνικό εξελίχθηκε στον «αέρα» του Open, το πρωί της Τετάρτης μεταξύ Μεγαλοοικονόμου-Καλλιάνου.

Ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος και η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, δεν άντεξαν και αντάλλαξαν απίστευτους χαρακτηρισμούς στην εκπομπή.

«Θυμάσαι πότε έφυγες;» είπε η Μεγαλοοικονόμου απευθυνόμενη στον Καλλιάνο. «Στις 29 Αυγούστου, όταν άνοιξε η Βουλή. Γιατί έφυγες; Επειδή δεν τήρησε ο πρόεδρος το εξάμηνο, γι αυτό έφυγες» του είπε, ενώ όταν ο Καλλιάνος πέρασε στην αντεπίθεση, η Μεγαλοοικονόμου του είπε: «Ξέρεις γιατί έφυγες; Γιατί ξέρεις μετεωρολογία; Είσαι μετεωρολόγος ή μαθηματικός; Οι μετεωρολόγοι και οι δημοσκόποι είναι εκτός πραγματικότητας. Αν θέλετε χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, ξέρω να τα δίνω κι εγώ».

Και ο Γιάννης Καλλιάνος πέρασε και πάλι στην αντεπίθεση «Δεν ήρθα εδώ για να ξεφτιλιστώ, όπως ξεφτιλίζεστε εσείς» είπε ο Καλλιάνος με την Μεγαλοοικονόμου να συνεχίζει.

«Δεν είναι μετεωρολόγος, το γράφουν τα σάιτ. Μαθηματικός είναι, δεν είναι πιστοποιημένος μετεωρολόγος. Κι εγώ είμαι αστροναύτης» πρόσθεσε.

Απατώντας σε αυτές τις κατηγορίες ο Γιάννης Καλλιάνος είπε: «Της είπε ο Λεβέντης, μην την παραδώσεις την έδρα, θα πάει στον Καλλιάνο. Όμως εγώ έκανα δήλωση, ότι δεν είμαι σκίουρος να κρεμαστώ από καρέκλες, δεν δέχομαι την έδρα».

Ενώ συνέχισε με ένα ακόμη πιο αιχμηρό σχόλιο κατά της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ «Έχετε καταφέρει να ξεφτιλίζεστε καθημερινά. Σοβαρευτείτε είστε 70 χρονών γυναίκα και σας παίζει το ράδιο αρβύλα όλη μέρα. Γελάνε τα πλατό όπου πάτε, γελάει όλη η Ελλάδα».

Για να πάρει την εξής απάντηση της Μεγαλοοικονόμου «Είσαι σεξιστής, είναι κοπλιμέντο αυτό για μια γυναίκα; Δεν είμαι 70, έχω γεννηθεί το 1953. Είστε σεξιστής».