Θεοδωράκης: Διπλή η ανηθικότητα των έξι

Θεοδωράκης: Διπλή η ανηθικότητα των έξι

Ο επικεφαλής του Ποταμιού έκανε λόγο για ευτελισμό της Βουλής

Για ευτελισμό της Βουλής, πολιτική ανηθικότητα και προσπάθεια ισοπέδωσης του Ποταμιού έκανε λόγο ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του σήμερα στον τ/σ ΑΝΤ1.

Ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε «στρατιωτάκια» τους έξι βουλευτές, που προσχώρησαν στην κυβερνητική πλειοψηφία. Υποστήριξε μάλιστα, ότι «είναι διπλή η ανηθικότητα τους», καθώς όπως είπε «και δεν εκπροσωπούν τους πολίτες που τους ψήφισαν και δίνουν λευκή επιταγή στην κυβέρνηση».

Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο αλλαγής κανονισμού της Βουλής, ο επικεφαλής του Ποταμιού έκανε λόγο για «πραξικόπημα» εκ μέρους της επιστημονικής επιτροπής της Βουλής. «Δεν με συμφέρει για άλλη μια φορά αυτό που λέω, αλλά δεν μπορεί να υπάρχει κοινοβουλευτική ομάδα με τρεις βουλευτές» σημείωσε και επανέλαβε την πρόταση που έχει απευθύνει προς τα κόμματα για αλλαγή του κανονισμού «αλλά όχι την ώρα του παιγνιδιού».

«Να δεσμευτούμε, ότι εν μέσω κοινοβουλευτικής περιόδου δεν αλλάζουν κόμμα οι βουλευτές», δήλωσε. Υπενθύμισε ωστόσο, ότι «βέβαια, όταν το είπα στη Βουλή, ο κ. Τσίπρας, ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Γεννημάτα δεν απάντησαν. Έμειναν σκυμμένοι στα χαρτιά τους».