Παπαχριστόπουλος: Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας, χάλασε το αυτοκίνητό μου

Παπαχριστόπουλος: Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας, χάλασε το αυτοκίνητό μου

«Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή»

«Θα παραιτηθώ εντός της ημέρας. Εγώ το λόγο μου τον κρατάω. Απλώς θα καθυστερήσω λίγο να πάω στη Βουλή γιατί χάλασε το αυτοκίνητό μου».

Με αυτή την φράση ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ δήλωσε την πρόθεσή του να παραιτηθεί από βουλευτής των ΑΝΕΛ και να παραδώσει την έδρα του, σήμερα, όπως έχει άλλωστε υποσχεθεί.

Αξίζει να αναφέρει κανείς πως με την κίνηση αυτή του Θανάση Παπαχριστόπουλου η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ διαλύεται εκτός και αν σύμφωνα με χθεσινή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου υπάρξει κάποια νομοθετική ρύθμιση.

Την δήλωση περί παραίτησης από την έδρα του είχε κάνει και χθες ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Μετά την παραίτηση του Θανάση Παπαχριστόπουλου, αύριο θα αρχίσουν οι διαδικασίες που θα κρίνουν και την επόμενη ημέρα στους Ανεξάρτητους Έλληνες και στην κυβέρνηση.

Την έδρα του Θανάση Παπαχριστόπουλου πρόκειται να λάβει ο Τέρενς Κουίκ, ο οποίος όμως δεν είναι σαφές τι θα κάνει. Έχει εδώ και καιρό διακόψει τις σχέσεις του με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και ο εκπρόσωπος του κόμματος Θεόδωρος Τοσουνίδης έχει δηλώσει πως με τη στάση του έχει θέσει εαυτόν εκτός του κόμματος.