Γεωργιάδης: Εάν τολμάει ο πρωθυπουργός ας προκηρύξει εκλογές

Γεωργιάδης: Εάν τολμάει ο πρωθυπουργός ας προκηρύξει εκλογές

Κατηγορεί τον Αλέξη Τσίπρα, ότι θέλει να πείσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη και να παρακαμφθεί ο λαός στο ζήτημα των Σκοπίων

Έντονα αντέδρασε ο βουλευτής της ένωσης Κεντρώων Μάριος Γεωργιάδης στην πρόσκληση για debate του πρωθυπουργού στον πρόεδρο της ΝΔ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, τονίζοντας ότι σε ένα μείζον θέμα πρέπει να τοποθετηθούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.

Όπως είπε χαρακτηριστικά «έχουν προκηρυχθεί εκλογές και πάμε σε debate;», για να προσθέσει «αν είναι, να το μάθει κι ο ελληνικός λαός και να ετοιμαστούν και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί». Συμπλήρωσε ακόμη, ότι «επί της ουσίας όμως, δεν μπορεί για ένα τέτοιο μείζον θέμα να συζητούν οι δύο μόνο πολιτικοί αρχηγοί».

Ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό, λέγοντας ότι «δεν έχει γίνει Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, δεν έχουμε ακούσει το λαό, που στο 80% δεν θέλει αυτή την κατάπτυστη συμφωνία και διαδηλώνει για μια ακόμη φορά την ερχόμενη Κυριακή. Τι θέλει ο κ. Τσίπρας δebate δηλαδή, για να τα βρει με τον κ. Μητσοτάκη και να περάσει την συμφωνία; Αν θέλουμε να πείσουμε τον κόσμο, ας απευθυνθούμε σε αυτόν. Ζητάμε δημοψήφισμα. Εάν τολμάει ο πρωθυπουργός ας προκηρύξει τώρα εκλογές».