Βούλτεψη: Δεν ξέρω τι κάνει με τα κέρατά του ο κ. Καμμένος

Βούλτεψη: Δεν ξέρω τι κάνει με τα κέρατά του ο κ. Καμμένος

Εκτροχιάστηκε η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή

Εκτροχιάστηκε η κατάσταση στη Βουλή στην συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Η ένταση χτύπησε κόκκινο ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, με ατάκες περί «κότερων» και «κεράτων» να εξαπολύονται εκατέρωθεν.

Μόλις ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τελείωσε την ομιλία του στην οποία επιτέθηκε στην κ. Βούλτεψη με αναφορές σε «βόλτα με το κότερο», η βουλευτής της ΝΔ, ανέφερε ότι «ακούστηκαν κάποια πράγματα για κότερα και ο κ. Καμμένος απήγγειλε μία μαντινάδα για κέρατα. Εγώ δεν ξέρω τι κάνει με τα κέρατά του ο κ. Καμμένος αλλά δεν πρόκειται να ανεχθώ άλλο μέσα σε αυτή την αίθουσα υπονοούμενα σε σχέση με ζητήματα ηθικής και σεξιστικά υπονοούμενα».

Και συνεχίζοντας σχολίασε «αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν άνθρωπο που σήμερα μας αποκάλυψε ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν έλεγαν μόνο ψέματα σε εμάς και στον ελληνικό λαό, έλεγαν ψέματα και μεταξύ τους ο και τώρα κλαίει ο ένας για τον άλλον».

Τέλος είπε για τον Πάνο Καμμένο ότι «θα τον δούμε και στο συλλαλητήριο την Κυριακή. Γιατί τώρα έβγαλε τη στολή παραλλαγής και έβαλε τον τουλαμά του Παύλου Μελά».