Η «βόλτα με το κότερο» και το «αλκοτέστ» του Καμμένου άναψαν τα αίματα στη Βουλή

Η «βόλτα με το κότερο» και το «αλκοτέστ» του Καμμένου άναψαν τα αίματα στη Βουλή

Επίθεση στη Σοφία Βούλτεψη αλλά και το Νικήτα Κακλαμάνη

Τα αίματα άναψαν στη Βουλή όταν στην ομιλία του στη Βουλή κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, ο αρχηγός των ΑΝΕΛ και πρώην υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος διάβασε μία επερώτηση που είχαν υπογράψει μέλη της ΝΔ για τις θέσεις του υπουργού Άμυνας όσον αφορά το Μακεδονικό φωνές άρχισαν να ακούγονται από τα έδρανα της Βουλής.

Ο προεδρεύων της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης προσπάθησε να επαναφέρει την τάξη και εκείνη τη στιγμή ο Πάνος Καμμένος είπε στην Σοφία Βούλτεψη γελώντας «βόλτα με το κότερο δεν σε πάω ποτέ, χτυπήσου κάτω». Η ένταση με φωνές εκατέρωθεν συνεχίστηκε και την σκυτάλη πήρε ο Νικήτας Κακλαμάνης ο οποίος επανέφερε στην τάξη των αρχηγό των ΑΝΕΛ όταν ο δεύτερος είπε κοιτώντας προς τα έδρανα της ΝΔ «κάτσε κάτω».

Εκείνη την στιγμή ακούστηκε άλλη μία φωνή από τα έδρανα και ο Νικήτας Κακλαμάνης είπε ότι «διαγράφω από τα πρακτικά την φράση του κ. Καράογλου».

Λίγα λεπτά μετά θα γινόταν ευκρινές ποια ήταν η φράση καθώς ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι «είναι ντροπή να ακούγονται εδώ μέσα φράσεις για αλκοτέστ» με τον Νικήτα Κακλαμάνη να του απαντά ότι τον προστάτεψε ζητώντας άμεσα να διαγραφεί η εν λόγω φράση από τα πρακτικά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...