Ψαριανός: Αν δεν διαγραφεί ο Δανέλλης, θα φύγω εγώ

Ψαριανός: Αν δεν διαγραφεί ο Δανέλλης, θα φύγω εγώ

Τι ξεκαθαρίζει ο βουλευτής του Ποταμιού για το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο ίδιος από το κόμμα

Για τις ραγδαίες εξελίξεις στους κόλπους του Ποταμιού, αναφορικά με τη διαφοροποίηση του βουλευτή Σπύρου Δανέλλη, ο Γρηγόρης Ψαριανός επιβεβαίωσε πως πράγματι ο τελευταίος ανακοίνωσε χθες στον Σταύρο Θεοδωράκη ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο βουλευτής του Ποταμιού, ερωτηθείς από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» εάν, αφού ψηφίσει ο Σύρος Δανέλλης, δοθεί στην κυβέρνηση η δυνατότητα να φέρει την Συμφωνία των Πρεσπών, αποχωρήσει ο ίδιος από το Ποτάμι δήλωσε πως αυτό είναι κάτι που δεν έχει ακόμα αποφασίσει, τόσο ο ίδιος, όσο και ο Γιώργος Αμυράς.

Ο κ.Ψαριανός δήλωσε επίσης πως δεν υπάρχει θέμα κομματικής πειθαρχίας στο Ποτάμι, και πως ο καθένας ψηφίζει ελευθέρα. Ερωτηθείς για το εάν θα είναι υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, απάντησε πως αυτό είναι κάτι που δεν έχει αποφασίσει.

Ξεκαθάρισε ωστόσο, ότι ένα αποχωρούσε από το Ποτάμι πριν τις εκλογές παρέμενε ανεξάρτητος καθώς θεωρεί ανέντιμο να μετακινηθεί από το ένα ακόμα στο άλλο κατά την ίδια κοινοβουλευτική περίοδο.