Νέα αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ: Εκτός κόμματος ο Παπαγιαννάκης

Νέα αποχώρηση από το ΚΙΝΑΛ: Εκτός κόμματος ο Παπαγιαννάκης

Διαφωνεί με τη στάση του κόμματος στη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο αντι-δήμαρχος Αθηναίων, αρμόδιος για ζητήματα μεταναστών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Λευτέρης Παπαγιαννάκης αποχώρησε από το Κίνημα Αλλαγής διαφωνώντας, όπως ανέφερε, με τη στάση που τηρεί το κόμμα για τη στήριξη της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Όπως τονίζει σε σύντομη δήλωσή του που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υιός του Μιχάλη Παπαγιαννάκη, έστειλε επιστολή παραίτησης από το Κίνημα Αλλαγής στην πρόεδρο Φώφη Γεννηματά.

«Η επί της αρχής διαφωνία μου με την στάση του κινήματος στο θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και οι πρόσφατες τοποθετήσεις στελεχών αλλά και της ίδιας της Προέδρου για τους υποστηρικτές της συμφωνίας είναι δύο από τους λόγους. Οι ανεπίτρεπτοι χαρακτηρισμοί που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες δεν αρμόζουν σε μια παράταξη που θέλει να λέγεται προοδευτική και προφανώς δεν συμβάλλουν στην προσπάθεια διεύρυνσης του χώρου μέσω συναινέσεων. Η αλλαγή παραδείγματος απαιτεί τόλμη και ανοιχτούς ορίζοντες και όχι αποκλεισμούς αφορισμούς και περιορισμό στα γνωστά και οικεία» επισημαίνει ο κ. Παπαγιαννάκης.

Παρακαλούμε περιμένετε ...