Ο Απόστολος Γκλέτσος βούτηξε για το Σταυρό και μόλις βγήκε, τσακώθηκε

Ο Απόστολος Γκλέτσος βούτηξε για το Σταυρό και μόλις βγήκε, τσακώθηκε

Ποιον και γιατί κατέβασε από την εξέδρα στο λιμάνι της Στυλίδας

Στα παγωμένα νερά της Στυλίδας βούτηξε ο Απόστολός Γκλέτσος για να πιάσει τον Τίμιο Σταυρό κατά τον Αγιασμό των υδάτων για τα Θεοφάνεια.

Αμέσως μετά που βγήκε όμως δημιουργήθηκε ένταση με τον δήμαρχο να φωνάζει σε έναν άνδρα να κατέβει από την εξέδρα που είχε στηθεί για τον εορτασμό.

Σύμφωνα με το lamianow, ο κ. Γκλέτσος έγινε…  Τούρκος όταν είδε μπροστά του έναν άνδρα που κατεβαίνει υποψήφιος με το συνδυασμό αντίπαλου πολιτικού κόμματος. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Γκλέτσος όταν είδε μπροστά του τον Δημήτρη Κατσικονούρη, ο οποίος θα κατέβει υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Φάνη Σπανό στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές του Μαΐου, άρχισε να του φωνάζει:: «Γιατί είσαι εσύ εδώ... κατέβα κάτω...» με άγριο ύφος και στη συνέχεια του λέει «έχεις τελειώσει..».
Ο Δημήτρης Κατσικονούρης διατήρησε την ψυχραιμία του και δεν απάντησε, ενώ τα πράγματα ηρέμησαν όταν η αδελφή του κ. Γκλέτσου.

Ωστόσο, ο λόγος που ο δήμαρχος Στυλίδας έγινε έξαλλος με τον συγκεκριμένο υποψήφιο είναι άγνωστος.

2
σχόλια
  1. avatar louk

    Μήπως μάλωσαν για καμμιά «οδική» παράβαση; 😉 Γιατί του Γκλέτσου κάποιες «δίοδοι» είναι ως γνωστόν «διπλής κατευθύνσεως» 😉 Έτσι Αποστόλη βαρύμαγκα και α-σκ-αληρέ άνδ-αρα;

  2. avatar Χρηστος

    Ψυχολογικά ανισσόροπος ο γκλέτσος με τις εκρήξεις που έχει.
    Ποιος πραγματικά θα ψηφίσει ενα άνθρωπο που φέρεται λες και είναι μαφιόζος.
    Ντροπή σου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...