ΚΙΝΑΛ: Η αντιμετώπιση της θεσμικής εκτροπής δεν γίνεται a la carte

ΚΙΝΑΛ: Η αντιμετώπιση της θεσμικής εκτροπής δεν γίνεται a la carte

«Χρειάζεται ανοιχτή σύγκρουση με τους εκφραστές τους» επεσήμανε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Π. Χρηστίδης

Στην έκκληση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη για κοινή στάση της αντιπολίτευσης απέναντι στη θεσμική εκτροπή που επιχειρείται, τοποθετήθηκε το Κίνημα Αλλαγής με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου Παύλου Χρηστίδη.

Όπως δήλωσε ο κ. Χρηστίδης η στάση αυτή δεν μπορεί να είναι a la carte. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: «Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά έχει τονίσει επανειλημμένα ότι υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας στον τόπο. Ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του ταυτίζονται με διαρκείς μεθοδεύσεις θεσμικής εκτροπής, με παρακρατικές λειτουργίες των κάθε είδους Ρασπούτιν. Η παράταξή μας έχει διαχρονικά σταθερό και διαρκές μέτωπο με τα φαινόμενα αυτά. Είναι αυτονόητο, όμως, ότι η αντιμετώπισή τους δεν γίνεται a la carte. Χρειάζεται ανοιχτή σύγκρουση με τους εκφραστές τους. Χωρίς εκπτώσεις, υπεκφυγές, με ονόματα και διευθύνσεις που περιλαμβάνουν και τους παλιούς και τους νέους εργοδότες τους. Σε αυτό το μέτωπο έχουμε καλέσει επανειλημμένα την Νέα Δημοκρατία να πράξει τα δέοντα στα του οίκου της».

Παρακαλούμε περιμένετε ...