«Κάθε φορά που συναντάται ο Τσίπρας με τον Ερντογάν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις επιδεινώνονται»

«Κάθε φορά που συναντάται ο Τσίπρας με τον Ερντογάν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις επιδεινώνονται»

«Απευθύνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα: Καμία αμφισβήτηση δεν θα γίνει ανεκτή» τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος

Στην εντεινόμενη τουρκική προκλητικότητα αναφέρθηκε σήμερα ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος. Όπως τόνισε, «η απαράδεκτη τουρκική παραβατικότητα εντείνεται και ποσοτικά και ποιοτικά. Το επιβεβαιώνουν τα ίδια τα στοιχεία του ΓΕΕΘΑ. Η Τουρκία εξελίσσεται σε πηγή αστάθειας και έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο».

Σύμφωνα με τον κ. Κουμουτσάκο, η κυβέρνηση από την πλευρά της, μόλις προ δύο μηνών, μετά τη συνάντηση Τσίπρα - Ερντογάν εξέπεμπε αισιόδοξες εκτιμήσεις για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τους διαύλους επικοινωνίας. «Επιβεβαιώνεται δυστυχώς ότι κάθε φορά που συναντάται ο κ. Τσίπρας με τον κ. Ερντογάν οι ελληνοτουρκικές σχέσεις επιδεινώνονται αντί να βελτιώνονται. Γεγονός που σημαίνει ότι ο Πρωθυπουργός είτε παραπλανάται είτε παραπλανεί σκοπίμως τους πολίτες.

Απευθύνουμε ξεκάθαρο μήνυμα στην Άγκυρα: Καμία αμφισβήτηση δεν θα γίνει ανεκτή. O σεβασμός του διεθνούς δίκαιου είναι αδιαπραγμάτευτος για την Ελλάδα».

1
σχόλιο
  1. avatar τηανοδ

    αυτο σημαινει γελοιε οτι αντιστεκεται σε οτι πουλουν οι τουρκοι, οχι οπως οι κυβερνησερις που τα διναν ολα

Παρακαλούμε περιμένετε ...