Τατσόπουλος: Είμαι αριστερός ελευθέρας βοσκής

Τατσόπουλος: Είμαι αριστερός ελευθέρας βοσκής

Ο συγγραφέας και τέως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για καιροσκοπισμό και δηλώνει πως από το 2012 άρχισε να σχηματίζει θετική γνώμη για τους «Μητσοτάκηδες»

Για όλους και για όλα μίλησε στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα ο Πέτρος Τατσόπουλος, η υποψηφιότητα του οποίου ανακοινώθηκε επισήμως από τη Νέα Δημοκρατία πριν από λίγες ημέρες. Ο συγγραφέας και τέως βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση για καιροσκοπισμό και δηλώνει πως από το 2012 άρχισε να σχηματίζει θετική γνώμη για τους «Μητσοτάκηδες». Από την ημέρα δηλαδή που γνώρισε και συνεργάστηκε σε ένα βαθμό με τη Ντόρα. Παράλληλα, δηλώνει «αριστερός ελευθέρας βοσκής» και παραδέχεται πως διαφωνεί με τη ΝΔ σε πολλά σημεία.

«Είμαι αριστερός ελευθέρας βοσκή. Από τις κότες τις αλανιάρες» δηλώνει ο κ. Τατσόπουλος κι επιτίθεται στο ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας τον για καιροσκοπισμό. «Επικράτησαν οι καιροσκόποι. Περισσότερο καιροσκόπος πεθαίνεις. Καιροσκόποι. Natural Born Killers (γεννημένοι δολοφόνοι). Ιδιαιτέρως από τη νεότερη γενιά. Όπως η Αχτσιόγλου και ο Τζανακόπουλος... Δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα. Και κανέναν ενδοιασμό. Killers. Γι' αυτό συνεχίζουν να πορεύονται με δύο γλώσσες. Γι' αυτό το συνοικέσιο με τον Καμμένο. Όλα στο βωμό της καρέκλας. Κάνουν και θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να τραβήξουν την εκλογική ημερομηνία μέχρι τον Οκτώβριο».

Για τη συνεργασία με τη ΝΔ

Όπως αποκαλύπτει, «από το 2012 άρχισα να σχηματίζω θετική έως εξαιρετική γνώμη για τους Μητσοτάκηδες. Από την ημέρα που κάπως γνώρισα και συνεργάστηκα με τη Ντόρα» για να συνεχίσει: «...στο Συμβούλιο της Ευρώπης. Εγώ με Δραγασάκη και Παπαδημούλη από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και η Ντόρα μαζί με εκπροσώπους όλων των κομμάτων, πλην Χρυσής Αυγής, στην ελληνική ομάδα. Εκεί άρχισα να εκτιμώ του Μητσοτάκηδες». Το δεύτερο περιστατικό ήταν, όπως αναφέρει, μια δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη που τον εκφράζει απόλυτα, ότι είναι εχθρός τόσο του αριστερού όσο και του δεξιού λαϊκισμού.

Τέλος, αποκαλύπτει πως η πρόταση για συνεργασία με τη ΝΔ έγινε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ολόκληρη η συνέντευξη του Πέτρου Τατσόπουλου στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».