Λεβέντης: Έγινε συναλλαγή ανάμεσα σε Τσίπρα και Ιερώνυμο

Λεβέντης: Έγινε συναλλαγή ανάμεσα σε Τσίπρα και Ιερώνυμο

«Η Ένωση Κεντρώων δεν θα επιτρέψει να απολέσει το κύρος της η Εκκλησία»

«Δεν μπορεί κανένας αρχιερέας να ανταλλάξει την θρησκευτική πίστη με υλικά αγαθά», δήλωσε σήμερα στον ρ/σ Real FM ο Βασίλης Λεβέντης, υποστηρίζοντας ακόμη, ότι έγινε συναλλαγή ανάμεσα στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Λεβέντης τόνισε ακόμη, ότι «η Εκκλησία πήρε τον πλήρη και απόλυτο έλεγχο των οικονομικών της και η κυβέρνηση πήρε την ουδετερότητα».

Σύμφωνα με τα όσα είπε στη συνέντευξή του ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων «με τη συμφωνία αυτή οι μητροπολίτες αποκτούν ισχυρή εξουσία έναντι των κληρικών και των οικονομικών της κάθε μητρόπολης. Αυτό σημαίνει δηλαδή, ότι παύει η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία να έχει την ισχύ και τον ρόλο και εξισούται με δόγματα και αιρέσεις».

Τέλος, υποστήριξε σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι «η Ένωση Κεντρώων δεν θα επιτρέψει να απολέσει το κύρος της η Επίσημη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος».

2
σχόλια
  1. avatar Νεοδημοκράτισσα

    Ο Βασίλης Λεβέντης είναι δεξιός, όχι κεντρώος. Έχει πάθος με την θρησκεία. Στο πολιτικό κέντρο τηρείται ουδέτερη στάση. Δεν είναι κακό που είναι δεξιός. Είναι κακό που όντας σάπιος μας παριστάνει ψευδώς τον κεντρώο ενώ είναι κλασικός δεξιός.

  2. avatar ΕΙΡΕΝΕΗ ΠΑΠΘΔΑ

    ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ- ΚΑΤΙ ΠΟΝΗΡΟ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΓΚΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΟΚΥΝΗΓΩΝ.

Παρακαλούμε περιμένετε ...