Πολάκης σε Παπαντωνίου: Το «δόγμα Σημίτη» πληρώνεις

Πολάκης σε Παπαντωνίου: Το «δόγμα Σημίτη» πληρώνεις

«Γιάννο μου το μαντήλι σου βρέθηκε από τη δικαιοσύνη και είναι λερωμένο»

«Η εργαλειοποίηση της ελληνικής δικαιοσύνης θέτει σε κίνδυνο την ίδια μας τη δημοκρατία. Το δόγμα Πολάκη εφαρμόζεται γενικά», δήλωσε ο Γιάννος Παπαντωνίου λίγο πριν κλείσει πίσω του η πόρτα της κλούβας όπου θα τον μετέφερε στη ΓΑΔΑ, μετά την απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή για την προφυλάκισή του. Λίγες ώρες αργότερα, ο Παύλος Πολάκης σήκωσε το γάντι και επιτέθηκε στον πρώην υπουργό, λέγοντας ότι πληρώνει το «δόγμα Σημίτη».

Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, απαντά γράφοντας χαρακτηριστικά «Γιάννο μου το μαντήλι σου βρέθηκε από τη δικαιοσύνη και είναι λερωμένο».

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Με 800 σελίδες κατηγορητήριο,με 3 εκατομ. μίζες στα πράσα μετά τη δικαστική συνδρομή που ζητήθηκε το 2017 (ενώ η υπόθεση ξεκίνησε το 2005) τολμάει και μιλάει ενώ οδηγείται στη φυλακή για "δόγμα Πολακη"ο κατεξοχήν εκπρόσωπος της λαμογιάς του εκσυγχρονισμού!!!!

Γιαννο μου το μαντήλι σου ΒΡΕΘΗΚΕ (απο τη Δικαιοσύνη) ΛΕΡΩΜΕΝΟ !!!
Το "δόγμα Σημίτη" πληρώνεις....

ΥΓ καμία ανακοίνωση υπέρ της Δικαιοσύνης που έπραξε το καθήκον της ,θα βγάλει η ΝΔ και το κιναλ ή επειδή χάλασε η προφυλάκιση την παρουσίαση του βιβλίου του Παπαντωνιου έχουμε πέσει σε κατάθλιψη;»

Παρακαλούμε περιμένετε ...