ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας δεν πείθει πια κανέναν

ΝΔ: Ο κ. Τσίπρας δεν πείθει πια κανέναν

Αμετανόητος ο πρωθυπουργός προσπάθησε και σήμερα να διχάσει. Δεν θα τον ακολουθήσουμε, τόνισε η Μαρία Σπυράκη

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ για την ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ. Σε δήλωσή της, η Μαρία Σπυράκη τόνισε πως ο κ. Τσίπρας είναι μάλλον ο τελευταίος Έλληνας που βλέπει μόνο επιτυχίες σε όσα έκανε η κυβέρνησή του από τον Ιανουάριο του 2015, καθώς όπως είπε, αρνήθηκε να αναλάβει και πάλι οποιαδήποτε ευθύνη.

«Από τα δισεκατομμύρια που φόρτωσε στους Έλληνες με τους πειραματισμούς του μέχρι και την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Αμετανόητος προσπάθησε και σήμερα να διχάσει. Δεν θα τον ακολουθήσουμε. Όσους μήνες του απομένουν, όσα πρόσωπα και αν ανακυκλώσει στον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησή του, κανέναν πια δεν πείθει. Ούτε καν τους συντρόφους του που τον χειροκρότησαν σαν από υποχρέωση» δήλωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, προσθέτοντας πως η μόνη αλήθεια που είπε σήμερα ο κ. Τσίπρας, είναι ότι το κόμμα του είναι πλέον η απόλυτη προτεραιότητά του.

«Είναι η απόδειξη ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι να κρατηθεί στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετά την επερχόμενη ήττα του» κατέληξε η κυρία Σπυράκη.