Αντιπολίτευση: Η παραίτηση Τόσκα ήρθε πολύ αργά

Αντιπολίτευση: Η παραίτηση Τόσκα ήρθε πολύ αργά

Έντονη υπήρξε η αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην είδηση της παραίτησης Τόσκα

Έντονη υπήρξε η αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην είδηση της παραίτησης Τόσκα. Για παραίτηση που ήρθε πολύ αργά έκαναν λόγο η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής. «Τις μέρες του στο υπουργείο τις πλήρωσαν ακριβά οι Έλληνες» τόνισε το Ποτάμι.

ΝΔ: Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας

«Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας. Ο ίδιος και η κυβέρνησή του δεν έχουν το θάρρος να τις αναλάβουν, έντεκα ημέρες μετά την τραγωδία. Η παραίτηση του κ. Τόσκα είναι πολύ λίγη και έρχεται πολύ αργά για να ικανοποιήσει το κοινό αίσθημα» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

Λ. Αυγενάκης: Απ' ό,τι φαίνεται τελικά δεν τα έκανε όλα τόσο τέλεια

«Απ' ό,τι φαίνεται τελικά δεν τα έκανε όλα τόσο τέλεια κι ένιωσε την ανάγκη ο κατά τους τύπους Υπουργός Προστασίας του Πολίτη να δηλώσει εκ νέου παραίτηση», έγραψε στο λογαριασμό του στο twitter ο Γραμματέας της ΝΔ Λ. Αυγενάκης και πρόσθεσε: «Αρχίζει έτσι να ξηλώνεται το πουλόβερ της μέχρι πρότινος αλάθητης πολιτικής ηγεσίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

ΚΙΝΑΛ: Είναι πολύ αργά κύριε Τσίπρα

«Είναι πολύ αργά κύριε Τσίπρα. Η προσπάθεια εξαπάτησης του ελληνικού λαού εξακολουθεί να είναι η πρώτη προτεραιότητά σας.
Η καθυστερημένη αποπομπή του κυρίου Τόσκα δεν πρόκειται, όμως, να ξεγελάσει κανένα. Αναλάβετε την πολιτική ευθύνη για την ανείπωτη τραγωδία στην Ανατολική Αττική και παραιτηθείτε.
Αν φυσικά έχετε φιλότιμο και τσίπα» τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

ΚΚΕ: Παραίτηση με στόχο την εκτόνωση της αγανάκτησης του λαού

Το ΚΚΕ σχολιάζοντας την παραίτηση του κ. Τόσκα αναφέρει σε ανακοίνωση του:

«Η παραίτηση του υπουργού της κυβέρνησης, που “τα έκανε όλα καλά”, στόχο έχει να εκτονώσει την αγανάκτηση του λαού, αλλά και να κρύψει τις πραγματικές αίτιες της καταστροφικής πυρκαγιάς στην Αν. Αττική. Με αλλαγές προσώπων δεν επιλύονται τα προβλήματα από την έλλειψη μέτρων αντιπυρικής προστασίας και την υποχρηματοδότηση της δασοπροστασίας και πυρόσβεσης».

Ποτάμι: «Τις μέρες του στο υπουργείο τις πλήρωσαν ακριβά οι Έλληνες»

«Ο άνθρωπος που προσπαθούσε και δεν έβρισκε ένα λάθος για τον θάνατο τουλάχιστον 85 ανθρώπων εν καιρώ ειρήνης, τελικά παραιτήθηκε. Τις μέρες του στο υπουργείο τις πλήρωσαν ακριβά οι Έλληνες. Από τα Εξάρχεια μέχρι το Μάτι».